Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον νέο, αυστηρό κανόνα που έχει θέσει για τα ραντεβού -Μετά το διαζύγιό της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον νέο, αυστηρό κανόνα που έχει θέσει για τα ραντεβού -Μετά το διαζύγιό της

Η 51χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο τον χωρισμό της με τον 47χρονο συνάδελφό της

Η Σοφία Βεργκάρα αποφάσισε να θέσει στον εαυτό της έναν νέο, αυστηρό κανόνα όσον αφορά στα ραντεβού μετά τον χωρισμό της με τον Τζο Μανγκανιέλο. Η 51χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο τον χωρισμό της με τον 47χρονο συνάδελφό της και την πρόθεσή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου. Όπως έκανε γνωστό, ο λόγος του χωρισμού τους είχε να κάνει με την επιθυμία του Μανγκανιέλο να αποκτήσει παιδιά, ενώ εκείνη έχει ήδη έναν γιο.

Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα El Pais: «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγό μου ήταν νεότερος – ήθελε να κάνει παιδιά κι εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μητέρα. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος τώρα είναι 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα».

Ο νέος κανόνας της Σοφία Βεργκάρα για τα ραντεβού

Η κολομβιανή ηθοποιός βρέθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Άντι Κόεν και μοιράστηκε τον απαράβατο κανόνα που ορκίστηκε να ακολουθήσει από εδώ και πέρα όταν βγαίνει ραντεβού με κάποιον άνδρα. Ο απλός κανόνας της είναι ο εξής: Όχι άνδρες κάτω από 50 ετών. «Δεν μπορούν να είναι μικρότεροι από 50, εγώ είμαι 51», είπε χαρακτηριστικά. «Εντάξει, 49».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις