Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Όζι Όσμπορν – Σάρον: Η αντίδραση της συζύγου του όταν έμαθε για την παράνομη σχέση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όζι Όσμπορν – Σάρον: Η αντίδραση της συζύγου του όταν έμαθε για την παράνομη σχέση

Σοκάρει η Σάρον Όσμπορν: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω όταν έμαθα ότι ο Όζι είχε παράνομη σχέση, πήρα χάπια»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Όσμπορν, σύζυγος του μουσικού και τραγουδιστή Όζι Όσμπορν, μέλος του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος «Black Sabbath». Η 71χρονη, μιλώντας με ειλικρίνεια, παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε για την τετραετή παράνομη σχέση του συζύγου της, το 2016. Η τηλεπερσόνα ανακάλυψε την απιστία του Όζι με μια κομμώτρια, τη Michelle Pugh, αφού έψαξε τα email του. Ο 75χρονος και η κομμώτρια είχαν παράνομο δεσμό από το 2012 έως το 2016, κάτι που προκάλεσε τον χωρισμό του με τη σύζυγό του αλλά μόνο προσωρινά. Αναπολώντας την ερωτική απογοήτευσή της, η Σάρον Όσμπορν εξομολογήθηκε ότι προσπάθησε να πάρει υπερβολική δόση χαπιών λόγω των πράξεών του.

Μιλώντας στο σόου της «Cut The Crap», η Όσμπορν αποκάλυψε: «Πάντα, πάντα είχε γκρούπις και ήμουν συνηθισμένη σε αυτό. Αλλά όταν ξέρει το όνομα του ατόμου, πού ζει και πού εργάζεται… είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, καθώς έχει επενδύσει συναισθηματικά. Πήρα, δεν ξέρω πόσα χάπια». «Απλώς, σκέφτηκα: Τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, είναι καλά και μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Έτσι πήρα υπερβολική δόση και κλείστηκα στην κρεβατοκάμαρα. Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει για να καθαρίσει το δωμάτιο και με είδε», πρόσθεσε.

Ο προσωρινός χωρισμός τους και η επανασύνδεση

Την εποχή που η Σάρον ανακάλυψε την απιστία του Όζι Όσμπορν επιβεβαίωσε ότι είχε χωρίσει για λίγο από τον σταρ των Black Sabbath, τον οποίο παντρεύτηκε το 1982. «Είμαι 63 ετών και δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι… Απέφευγα να κοιτάζω φωτογραφίες ή να διαβάζω οτιδήποτε. Ξέρω τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να το διαβάσω ή να το δω. Είναι σαν να βάζεις αλάτι σε μια πληγή. Δεν χρειάζεται… Γύρισε, και τώρα είμαι έξω από το σπίτι».

Το 2019, ο Όζι αποκάλεσε τη Σάρον «θεά» που τον δέχτηκε πίσω μετά την παράνομη σχέση του. Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Sun» είχε πει: «Η Σάρον και εγώ δεν ήμασταν ποτέ τόσο κοντά όσο είμαστε τώρα. Είναι υπέροχο. Η Σάρον υπήρξε θεά». «Όλοι κάνουμε λάθη. Είμαι τυχερός που με δέχτηκε πίσω. Μερικές φορές κάθομαι εκεί και λέω “Τι σκεφτόμουν;” Δεν θα καταλάβω γιατί συνέβη μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω», είχε δηλώσει ο εκκεντρικός μουσικός.

Οι απιστίες του Όζι Όσμπορν

Η Σάρον είχε ισχυριστεί σε συνέντευξή της στην «Telegraph» το 2017 ότι υπήρχαν πολλές γυναίκες με τις οποίες την απάτησε ο Όζι. «Ήταν έξι: Μια Ρωσίδα νεαρή, μετά μια μασέρ στην Αγγλία, η μασέρ μας εδώ και μετά η μαγείρισσά μας…». Δίνοντας μια αυστηρή προειδοποίηση σε άλλες γυναίκες, είπε: «Είχε γυναίκες σε διαφορετικές χώρες. Βασικά, αν είσαι γυναίκα που δίνει στον Όζι είτε ένα τρίψιμο στην πλάτη είτε ένα καροτσάκι φαγητό, ο Θεός να σε βοηθήσει».

Η κομμώτρια των διάσημων βρέθηκε στο επίκεντρο όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον μουσικό και είχε πει στο People εκείνη την εποχή: «Όταν λέω ότι μου έδωσε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, το εννοώ». Ο Όζι είπε τότε ότι ήταν μια καθαρά σαρκική σχέση που προέκυψε ως αποτέλεσμα του εθισμού του στο σεξ, για τον οποίο υπεβλήθη σε «θεραπεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις