Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καβατζίκης – Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης
LIFESTYLE

Καβατζίκης – Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης

Καβατζίκης - Μενεγάκη: Μετά τη δικαστική διαμάχη

Το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή The Break ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια αλλά και για την εποχή που εκείνη είχε στραφεί εναντίον του περιοδικού στο οποίο επικεφαλής. «Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης, έζησα και δύο χρονιές όπου υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή», είπε ο Άρης Καβατζίκης. «Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες “θα ήθελες να το βγάλεις;” θα έλεγα πως “ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω”.

Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο περιοδικό Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό. Είναι δυνατόν να φτάσεις με έναν άνθρωπο που έχεις δουλέψει στα δικαστήρια; Επειδή έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες; Ήρθα σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους, συναναστράφηκα με ανθρώπους που δεν θα ήθελα να είχα συναναστραφεί επ’ ουδενί», παραδέχθηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη όταν συνάντησε τον Άρη Καβατζίκη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για τη συμφιλίωση με την Ελένη Μενεγάκη μετά τη δικαστική διαμάχη. «Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί; Τώρα έλα και πες μου θα ξαναέκανες τέτοιο περιοδικό. Και 10.000 να μου δώσεις τον μήνα, που δεν υπάρχουν τέτοιοι μισθοί ούτε υπήρξαν, και 5.000 να σου πω, δεν το ξανακάνω.

«Ήταν Σεπτέμβριος του 2022, ήμασταν η γνωστή παρέα, Δανάη, Δέσποινα, Γιώργος και καθόμασταν έξω. Την πρώτη σεζόν δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: “Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια”. Ε τι θα πω όχι και πάνω της έπεσα και τη φίλησα. Ήταν ωραία αγκαλιά, ανακουφιστική», θυμήθηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις