Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρή πορνοστάρ στο σπίτι της: Έρευνες για τον θάνατο 24χρονης σταρ της ροζ βιομηχανίας
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή πορνοστάρ στο σπίτι της: Έρευνες για τον θάνατο 24χρονης σταρ της ροζ βιομηχανίας

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της 24χρονη σταρ του ερωτικού κινηματογράφου. Ποια είναι η περίφημη «κατάρα των πορνοστάρ».

Η 24χρονη σταρ ταινιών για ενήλικες, Thaina Fields, βρέθηκε νεκρή από άγνωστες για την ώρα συνθήκες θανάτου. Σύμφωνα με την Daily Star, η 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με την αστυνομία να ερευνά τα αίτια πίσω από τον θάνατο της. Να σημειωθεί πως πριν οκτώ μήνες είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης εντός της βιομηχανίας του σεξ. «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από τότε που ξεκίνησα να δημιουργώ περιεχόμενο για ενήλικες. Στην αρχή είπα ότι δεν μπορούσα να κάνω μήνυση. Πολλοί θα σκέφτηκαν ότι με το να με προσλάβουν μπορούν να με κάνουν ό,τι ήθελαν. Γυρνούσα σπίτι, έκανα μπάνιο και έκλαιγα», είχε δηλώσει. Ωστόσο το περίεργο είναι πως δεν είναι η πρώτη πορνοστάρ που πεθαίνει σε τόσο νεαρή ηλικία, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί πολλές τραγωδίες και ξαφνικοί θανάτοι γυναικών της βιομηχανίας του πορνό από υπερβολική δόση, αλλά και μια σειρά από άλλες αιτίες.

Υπάρχει η κατάρα των πορνοστάρ;

Ο θάνατος της Fields έρχεται και συμπληρώνει μια σειρά από πρόωρους θανάτους πορνοστάρ, όπως ο τραγικός θάνατος της 23χρονης, August Ames, που βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πάρκο της Καλιφόρνια τον Δεκέμβρη του 2017. H Ames ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία και ο θάνατος της ήρθε δύο μέρες μετά από ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε όταν έγραψε στο Twitter: «Οποιαδήποτε με αντικαταστήσει αύριο, βιντεοσκοπείται με έναν άντρα που έχει κάνει γκέι πορνό, απλώς για να ξέρετε. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι ατζέντηδες για το ποιον εκπροσωπούν;». Μετά από τα παραπάνω δέχτηκε επίθεση στο διαδίκτυο και λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρή.

Ένας άλλος θάνατος που σόκαρε τη βιομηχανία του πορνό, ήταν αυτός της 20χρονης, Oliva Nova, τον Μάρτη του 2017, η οποία πέθανε από μια σοβαρή λοίμωξη που εξαπλώθηκε στο νεφρό της. Βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι της στο Λας Βέγκας με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι της. Επίσης, η Shyla Stylez πέθανε στον ύπνο της όταν ήταν 35 ετών, τον Νοέμβριο του 2017.

Olivia Lua

Τον Ιανουάριο του 2018, η Olivia Lua βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Δυτικό Χόλιγουντ. Ήταν ο πέμπτος θάνατος νεαρής πορνοστάρ μέσα σε μερικούς μόνο μήνες. Τέλος, ένας από τους πιο τραγικούς και πρόσφατους θανάτους (Νοέμβριος ’23) ήταν αυτός της Sophie Anderson η οποία ήταν 36 ετών όταν έπεσε θύμα εμπορίας και φέρεται πως μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της, Oliver Spedding, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις