Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαλία Ομπάμα ταινία: Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαλία Ομπάμα ταινία: Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

Μαλία Ομπάμα ταινία: Η 25χρονη έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους «The Heart»

Η Μαλία Ομπάμα, έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν από την πρεμιέρα της μικρού μήκους ταινίας της, με τίτλο «The Heart». Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα, πόζαρε για φωτογραφίες στο Prospector Square Theatre στο Park City της Γιούτα, πριν από την προβολή του νέου της πρότζεκτ. Η 25χρονη έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους, στην οποία αναφέρεται με το όνομα Malia Ann, καθώς Ann είναι το μεσαίο της όνομα.

Η Μαλία Ομπάμα έδειχνε κομψή με ένα γκρι μάλλινο παλτό πάνω από ένα χαλαρό πουκάμισο με κουμπιά και ένα τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χοντρές μπότες με πλατφόρμες και ένα γκρι κασκόλ σε μια προσπάθεια να παραμείνει ζεστή.  Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο της κατηγορίας ταινιών μικρού μήκους μυθοπλασίας στο ετήσιο φεστιβάλ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Το πρακτορείο πρόσθεσε ότι το έργο επικεντρώνεται σε έναν γιο που θρηνεί, ο οποίος έλαβε μια τελευταία επιθυμία από την εκλιπούσα μητέρα του.

Η υπόθεση της ταινίας

«Η ταινία έχει να κάνει με χαμένα αντικείμενα και μοναχικούς ανθρώπους και με τη συγχώρεση και τη λύπη, αλλά νομίζω επίσης ότι εργάζεται σκληρά για να αποκαλύψει πού μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα και εγγύτητα σε αυτά τα πράγματα», αποκάλυψε η Μαλία σε συνέντευξή της για την ταινία. «Ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία και να σας κάνει να νιώσετε λίγο λιγότερο μόνοι ή τουλάχιστον να σας θυμίσει να μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που είναι». Το διάσημο Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Η ταινία είχε ήδη προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στο Κολοράντο τον Σεπτέμβριο του 2023, καθώς και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγο τον Οκτώβριο του 2023.

Η Μαλία Ομπάμα και σεναριογράφος

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαλία Ομπάμα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Στο παρελθόν υπήρξε σεναριογράφος στη σειρά θρίλερ Swarm του Prime Video, η οποία κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Damson Idris, Chloe Bailey, Rory Culkin και Paris Jackson. Η Janine Nabers, υπεύθυνη της σειράς, δήλωσε τότε στο «Entertainment Tonight» ότι η Μαλία «έφερε πολλά στο τραπέζι» για το πρότζεκτ. «Είναι πραγματικά αφοσιωμένη στην τέχνη της», είπε η Nabers στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η απόφοιτος του Χάρβαρντ είναι μια «απίστευτη συγγραφέας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις