Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νικόλ Κίντμαν ύψος: Η 56χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει ανασφάλειες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν ύψος: Η 56χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει ανασφάλειες

Νικόλ Κίντμαν ύψος: H διάσημη ηθοποιός αυτοτρολάρεται για το ύψος της με μια... αστεία ατάκα

Μετά από 72 ταινίες, 22 τηλεοπτικές σειρές και πολλές διακρίσεις, η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν εξακολουθεί να νιώθει ανασφάλειες. Η 56χρονη ηθοποιός, η οποία ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Expats του Amazon Prime, παραδέχεται ότι δεν νιώθει και πολύ ωραία με το ύψος της, καθώς από την αρχή της καριέρας της τής έλεγαν ότι ήταν πολύ ψηλή για να γίνει επιτυχημένη ηθοποιός. Μιλώντας στο περιοδικό Radio Times, η Νικόλ Κίντμαν, με ύψος 1,80 μέτρα, αποκάλυψε: «Μου είχαν πει ”δεν θα κάνεις καριέρα, είσαι πολύ ψηλή”. Θυμάμαι ότι έκανα οντισιόν για την Annie. Ήταν μια μεγάλη πρόσκληση με εκατοντάδες άτομα. Δεν είχα ατζέντη, απλά εμφανίστηκα εκεί. Η μαμά μου δεν ήθελε, και έλεγε: ”Ω, σε παρακαλώ, πρέπει να το κάνουμε; Πόση ώρα θα πάρει; Για να μπω στην οντισιόν, όμως, έπρεπε να με μετρήσουν. Ήμουν πάνω από το όριο!».

Και συνεχίζει: «Έπρεπε να είσαι κάτω από 1,80 μέτρα και εγώ ήμουν 1,80! Τους έλεγα: ”Σας παρακαλώ”. Και με άφησαν να μπω. Αλλά δεν πήρα τον ρόλο. Ούτε καν με πήραν τηλέφωνο, αλλά τουλάχιστον τραγούδησα τέσσερις γραμμές σε ένα ρεφρέν».

«Κάθε φορά που είναι να εμφανιστώ στο κόκκινο χαλί νιώθω σαν καμηλοπάρδαλη»

Η Νικόλ Κίντμαν, η οποία ήταν 1,80 μέτρα από την ηλικία των 13 ετών, παραδέχεται ότι την πείραζαν επανειλημμένα για το ύψος της στην παιδική της ηλικία. «Με πείραζαν διαρκώς. Μου έλεγαν ατάκες του τύπου ”πώς είναι ο αέρας εκεί πάνω;”. Τώρα μου λένε ”είσαι πολύ ψηλότερη απ’ ό,τι νόμιζα”. Ακόμη και οι άνδρες έχουν θέμα όταν φοράω τακούνια». «Κάθε φορά που εμφανίζομαι στο κόκκινο χαλί, μου στέλνουν παπούτσια που είναι πάντα πολύ ψηλά. Κι εγώ λέω: ”Μήπως έχετε κάτι χαμηλότερο; Θα είμαι η ψηλότερη εκεί μέσα, μια καμηλοπάρδαλη”»!

Κι ενώ το ύψος δεν την έχει περιορίσει στη δουλειά της, η Νικόλ Κίντμαν παραδέχεται πως εξακολουθεί να ενοχλείται με τους πιθανούς περιορισμούς. «Με ενοχλεί όταν σε κάποια ταινία δεν θέλω να δείχνω τόσο ψηλή. Αλλά μετά υπάρχουν στιγμές που το εκτιμώ και το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Είμαι απίστευτα ευγνώμων που είμαι υγιής και περπατάω. Τούτου λεχθέντος, είχα προβλήματα με τα γόνατα και κάθε είδους πράγματα εν μέρει λόγω του ύψους μου!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις