Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσέλσι: Ο Μπενζεμά κοιτάζει Ευρώπη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέλσι: Ο Μπενζεμά κοιτάζει Ευρώπη

Τσέλσι: Ποιες άλλες ομάδες κοιτάζουν τον Μπενζεμά

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Εκτός από την ολιγομερή προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ που θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, έχουν φουντώσει τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου στην ομάδα.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με νεότερο δημοσίευμα της Telegraph που αναπαράγει και η SPORT, να βάζει στο κόλπο και την Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι ρίχνει διαρκώς ματιές στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας τσεκάροντας παίκτες από το πάνω ράφι οι οποίοι δεν διανύουν και τις καλύτερες τους μέρες στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά με την Τσέλσι να εξετάζει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που βέβαια ισχύει και με την πιο προσιτή, οικονομικά, περίπτωση του Μπόμπι Φιρμίνο.

Η καρθέρα του Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ

Θυμίζουμε πως οι μπλε επί ιδιοκτησίας Τοντ Μπέλι έχει ξοδέψει περίπου 1 δις ευρώ για αγορές ποδοσφαιριστών στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο Μπενζεμά έχει καταγράψει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις