Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόλλησε σε βάζο: Περιπέτεια για νεαρό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι
ΚΟΣΜΟΣ

Κόλλησε σε βάζο: Περιπέτεια για νεαρό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Κόλλησε σε βάζο: Το δράμα εκτυλίχθηκε σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια ασυνήθιστη και ελαφρώς κωμική τροπή των γεγονότων, ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Mountain Brook της Αλαμπάμα έγινε ο τόπος μιας ιδιότυπης επιχείρησης διάσωσης. Ένας άνδρας, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού κόλλησε σε ένα μεγάλο βάζο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Το περιστατικό, το οποίο έγινε γρήγορα viral, ξεκίνησε όταν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι παρατήρησαν ότι ο άνδρας, επηρεασμένος ίσως από το εορταστικό πνεύμα της βραδιάς, αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του και να μπει μέσα στο βάζο. Αυτό που μπορεί να ξεκίνησε ως ένα ανάλαφρο αστείο σύντομα μετατράπηκε σε μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς έγινε εμφανές ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί από το βάζο.

Το δράμα εκτυλίχθηκε σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. Ένα νήμα στο Twitter, που ξεκίνησε από έναν παρευρισκόμενο, παρείχε ζωντανή ενημέρωση για την κατάσταση: «Έχουμε έναν άνδρα κολλημένο σε ένα διακοσμητικό βάζο σε αυτό το πάρτι στο σπίτι του Mountain Brook».

Καθώς η κατάσταση κλιμακώθηκε, αποφασίστηκε να σπάσουν το βάζο για να απελευθερώσουν τον άνδρα. Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και ένα αυτοσχέδιο κατσαβίδι, οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι εργάστηκαν για να απελευθερώσουν τον παγιδευμένο άνδρα. Η στιγμή που ο Κόνορ απελευθερώθηκε αμέσως άρχισαν τα χειροκροτήματα από το πλήθος, μια σκηνή που καταγράφηκε και μοιράστηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις