Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μαρινάκης-ομόφυλα ζευγάρια: «Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει»

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας,» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 και πρόσθεσε πως ήταν σημαντική και η διατύπωση χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «παρά τις επιμέρους διατυπώσεις, οι οποίες ήταν εκτός πραγματικότητας».

Χαρακτήρισε, πάντως, καλοδεχούμενη τη βασική διατύπωση περί ψήφου από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ ανέφερε ότι «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης, αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο». Ερωτηθείς αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση ένας υπουργός που δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις