Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντούα Λίπα – Χρυσές Σφαίρες: Η “μάχη” της τραγουδίστριας να καθίσει
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντούα Λίπα – Χρυσές Σφαίρες: Η “μάχη” της τραγουδίστριας να καθίσει

Ντούα Λίπα - Χρυσές Σφαίρες: Σαν σανίδα, δεν μπορεί να λυγίσει

H Dua Lipa έκανε μια εμφάνιση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που συζητήθηκε αρκετά. Η 28χρονη τραγουδίστρια εθεάθη στην τελετή απονομής καθώς ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού κινηματογραφικής ταινίας για την επιτυχία της «Dance The Bight» από την ταινία «Barbie». Βέβαια, το βραβείο πήγε στην Billie Eilish και τον αδερφό της Φινέα, για το «What Was I Made For?» επίσης από την Barbie, αλλά η Dua Lipa δεν πτοήθηκε καθόλου.

Σε ένα άλμπουμ με στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε,

«Σας ευχαριστώ Χρυσές Σφαίρες για μια τόσο όμορφη βραδιά χθες – το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια καρέκλα που να ξαπλώνει». Ο λόγος; Το θεόστενο φόρεμά της Sachiaparelli σε γοργονέ στυλ με χρυσές λεπτομέρειες που θύμιζαν βιολί, που την δυσκόλευε ότι μόνο στις κινήσεις της αλλά και στο να καθίσει.

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που την δείχνει να παλεύει να καθίσει στη θέση της, αλλά μένει τελικά σε μια λοξή στάση σανίδας καθώς το φόρεμα ήταν υπερβολικά στενό στη μέση της για να μπορέσει να λυγίσει το σώμα της. Στη συνέχεια, τοποθετεί αδέξια το χέρι της πάνω από την πλάτη της καρέκλας για να σταθεροποιηθεί και χαμογελά άβολα προτού σφίξει τα χείλη της σε μια γκριμάτσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις