Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ραζβάν Λουτσέσκου: “Άλλη ομάδα όταν πήραμε το νταμπλ και άλλη φέτος”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ραζβάν Λουτσέσκου: “Άλλη ομάδα όταν πήραμε το νταμπλ και άλλη φέτος”

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τι λέει ο Ρουμάνος προπονητής στα ΜΜΕ της Ρουμανίας για τον ΠΑΟΚ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

ΜΜΕ στη Ρουμανία ανέδειξαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως “τον προπονητή του Δεκέμβρη” με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ πάντως να αναφέρει στις δηλώσεις του ότι δεν ήταν μόνο ο τελευταίος μήνας του 2023 σημαντικός για την ομάδα του. “Δεν ήταν μόνο ο Δεκέμβρης ένας πολύ καλός μήνας για μας, απλά ήταν η συνέχεια των τελευταίων έξι μηνών σχεδόν από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και μετά.

Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και πήρε αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο φανατικών οπαδών της. Είμαστε σε μια καλή περίοδο αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν” δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, που δεν θέλει να βάλει σε σύγκριση τη σημερινή ομάδα του με εκείνη που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και το νταμπλ.

Επίσης δήλωσε ότι

Επίσης ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρει ότι: “Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μια ιστορική σεζόν. Πρόκειται για δυο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Ανήκω και στις δυο όπως και να έχει. Είμαι ΠΑΟΚ και η ψυχή μου είναι ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις