Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Χρυσές Σφαίρες 2024: Η viral στιγμή με τη Μπρι Λάρσον
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ – Χρυσές Σφαίρες 2024: Η viral στιγμή με τη Μπρι Λάρσον

Τζένιφερ Λόπεζ - Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες φιλοφρόνησης

Η Μπρι Λάρσον είχε μια συγκινητική συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου. Η 34χρονη ηθοποιός έμεινε άναυδη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη Λόπεζ, το έργο της οποίας δήλωσε ότι την ενέπνευσε για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Κατά τη διάρκεια μιας viral συνομιλίας στο κόκκινο χαλί με το ET, η Λάρσον έμεινε άφωνη όταν παρατήρησε ότι η Λόπεζ στεκόταν ακριβώς πίσω της και μάλιστα περπατούσε ακριβώς προς το μέρος της.

«Ω, Θεέ μου. Θα κλάψω», είπε η Λάρσον καθώς ξεκίνησε να δακρύζει. «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την J. Lo». Η Λάρσον μίλησε στην 54χρονη σταρ, την οποία αμέσως φιλοφρόνησε και είπε: «Σημαίνεις πάρα πολλά για μένα». Μετά από μια αγκαλιά και αφού η Λόπεζ εξήγησε ότι είναι «τόσο μεγάλη θαυμάστρια» της Λάρσον, αποκάλυψε: «Είδα το “Selena” και με έκανε να θέλω να γίνω ηθοποιός. Και πάντα σήμαινες τόσα πολλά για μένα».

«Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω», απάντησε η Λόπεζ. Ενώ και οι δύο γυναίκες άρχισαν να δακρύζουν ακόμη περισσότερο, η Λάρσον -η οποία ήταν υποψήφια την Κυριακή στην κατηγορία καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε σειρά περιορισμένης διάρκειας, ανθολογική σειρά ή κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε για την τηλεόραση- χαρακτήρισε τη στιγμή «όνειρο» της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις