Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρτεμις Θεριάκη καρκίνος: Μητέρα και κόρη «έσβησαν» στο ίδιο νοσοκομείο με δύο μήνες διαφορά
ΕΛΛΑΔΑ

Άρτεμις Θεριάκη καρκίνος: Μητέρα και κόρη «έσβησαν» στο ίδιο νοσοκομείο με δύο μήνες διαφορά

Μητέρα και κόρη «έσβησαν» στο ίδιο νοσοκομείο με δύο μήνες διαφορά, «ήταν από πάνω η μητέρα, από κάτω η Άρτεμις» στους ορόφους.

Πέθανε, σε ηλικία 37 ετών, η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Θεριάκη, μετά από μάχη με τη λευχαιμία. Η Άρτεμις «έσβησε» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, λίγους μήνες αφότου είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της από καρκίνο.  Μητέρα και κόρη «έσβησαν» στο ίδιο νοσοκομείο με δύο μήνες διαφορά, «ήταν από πάνω η μητέρα, από κάτω η Άρτεμις» στους ορόφους. Η μητέρα, σύμφωνα με τον σύντροφο της Άρτεμις, Κώστα Πιέρρο, «μας έπαιρνε με κάμερα και έλεγε “να φύγω εγώ να μείνει η Άρτεμις”».  Σύμφωνα με τον κ. Πιέρρο, η Άρτεμις έμαθε τι συμβαίνει με άσχημο τρόπο αφού «μπήκε στο δωμάτιο μία γιατρός και της είπε “έχεις οξεία λευχαιμία”. Στεναχωρήθηκα, νομίζω πρέπει να πας με κάποιον ψυχολόγο να τα λες».  «Προβληματίστηκε με τα μαλλιά της, της έλεγαν οι γιατροί ψυχρά ότι δεν θα μείνει τίποτα από τα μαλλιά της», ανέφερε.

Όσο για τη γνωριμία του κ. Πιέρρου με την πρωταθλήτρια, έγινε ενώ η κόρη του νοσηλευόταν στο Ρίο και η Άρτεμις στο «Άγιος Ανδρέας». «Η Άρτεμις μου έστειλε μήνυμα στο Facebook, γνωριζόμασταν, για περαστικά στην κόρη μου. Τη ρώτησα που είναι και πήγα στον “Άγιο Ανδρέα” για αιμορροΐδες. Ήμασταν μαζί 25 μέρες, κάναμε όνειρα, πηγαίναμε για μπάνιο. Ήθελε να γίνει προπονήτρια», είπε.  Πέρασαν 25 ημέρες και η Άρτεμις αρρώστησε. «Κάθισα μαζί της, δίπλα της, σε μία πολυθρόνα για 70 ημέρες. Κοιμόμουν και στο κρεβάτι. Με ρωτούσαν πόσα χρόνια ήμασταν παντρεμένοι. Ήταν ένα δυνατό κορίτσι, είχε να δώσει πολλά», ανέφερε ο κ. Πιέρρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις