Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις από τον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις από τον Ολυμπιακό

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή του Ιανουαρίου και οι χειμερινές μεταγραφές τελειώνουν στο τέλος του μήνα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις.

Έτσι το 2024 ξεκίνησε ιδανικά για τους ερυθρόλευκους. Μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο για την επίθεση ως δανεικού από την Πόρτο, ακολούθησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς η μεταγραφή-βόμβα του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό. Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να αποκτήσει τουλάχιστον άλλους τρεις παίκτες. Φυσικά η προτεραιότητα δίνεται πλέον στον χαφ και στους δύο στόπερ. «Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δώσει τη σχετική λίστα και ο Πέδρο Άλβες μέσω των επαφών του… τρέχει σε όλο τον κόσμο για να βρει τους παίκτες που θα «κουμπώσουν» στην ομάδα και θα καλύψουν τα θέλω του προπονητή» λένε στον Ολυμπιακό.

 

Ακόμη σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Άλβες θα έχει και κάποιες εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς στο Λιμάνι θέλουν μέσα στον μήνα να κλείσουν τα θέματα των ανανεώσουν, αφού οι Κώστας Φορτούνης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μαντί Καμαρά και Γιώργος Μασούρας μπορούν από την πρωτοχρονιά να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν για το καλοκαίρι ως ελεύθεροι…»!

Έτσι ο πρώτος που θα περάσει από τα γραφεία για την τελική συζήτηση και τις υπογραφές, θα είναι ο Μασούρας. Μάλιστα ο Έλληνας εξτρέμ κάνει και φέτος μία αρκετά καλή σεζόν και αναμένεται να ανανεώσει μέχρι το 2026 με αυξημένες αποδοχές, καθώς θα πλησιάσει στις 800.000 ευρώ, όπως βγαίνει από το γραφείο του προέδρου. «Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές. Παρότι υπήρξε ενδιαφέρον, κυρίως από την Τουρκία, ο Μασούρας «αναμένεται να τηρήσει την προ μηνών υπόσχεσή του στον ιδιοκτήτη του συλλόγου και να παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια…», λένε στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις