Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Ινσταγκραμ: Το μοντέλο ποζάρει σαν γοργόνα στα βράχια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Ινσταγκραμ: Το μοντέλο ποζάρει σαν γοργόνα στα βράχια

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ - Ινσταγκραμ: «Βροχή» τα σχόλια στη νέα ανάρτηση του supermodel από τη Βραζιλία

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό, ακόμη και στην «καρδιά» του χειμώνα, που στα social media επικρατούν εικόνες από χιονισμένα τοπία. Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, το supermodel από τη Βραζιλία εξύμνησε για ακόμη μια φορά τη θάλασσα, με την ίδια να φωτογραφίζεται ξαπλωμένη πάνω σε βράχια. Η 39χρονη, φόρεσε ένα μπικίνι με σχήμα που παραπέμπει σε μωβ λουλούδι και πόζαρε στον φακό σαν μια γοργόνα, με φόντο τα κύματα. Τα στιγμιότυπά της απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού, τόσο για το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και για το όμορφο πρόσωπό της. Η Γκουλάρτ φαίνεται πως έχει αδυναμία στη θάλασσα.

Τα γενέθλια στην παραλία

Τον Οκτώβριο γιόρτασε τα γενέθλιά της σε παραλία. Με ένα λευκό μακρύ σατέν φόρεμα με ανοίγματα στα πλευρά, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της, ανάβοντας φωτιές στην παραλία, απ’ όπου δεν έλειψαν μεγάλες τούρτες που της ετοίμασαν οι στενοί της φίλοι, αλλά και μερικά εντυπωσιακά χρυσά μπαλόνια. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Έχω τους καλύτερους φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα άλλο για τα γενέθλιά μου! Και σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα για τα γενέθλια, νιώθω τόση αγάπη από όλους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Η ανάρτηση του Κέβιν Τραπ

Με ένα τρυφερό καλοκαιρινό τους στιγμιότυπο αγκαλιά, ο σύντροφός της, της έκανε τη δική του αφιέρωση στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η αγάπη μου, ο σύντροφος μου, ο καλύτερος μου φίλος, τα πάντα μου!!! Σήμερα είναι η μέρα σου, είναι τα γενέθλιά σου!! Πολλή ευτυχία και υγεία σου εύχομαι, η μέρα σου να είναι ξεχωριστή όπως εσύ!!
Σε αγαπώ τόσο πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Trapp (@kevintrapp)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις