Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Ζαρίφη σχέση: Με τον σύντροφό της στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη σχέση: Με τον σύντροφό της στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής η παρουσιάστρια

Κατερίνα Ζαρίφη σχέση: «Είναι εξαιρετικός σεφ» είπε η Καινούργιου

Με τον σύντροφό της εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπου ήταν καλεσμένη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στη «Super Κατερίνα» και μάλιστα, συνοδευόταν από τη σχέση της, τον Πάνο. Το γεγονός αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει: «Είναι εξαιρετικός σεφ». Την ώρα εκείνη, στην εκπομπή παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του συντρόφου της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν το περίμενε. Της είπε μάλιστα: «Σήμερα μου θύμισες μερικά κοριτσάκια, που όταν βρίσκουμε αγόρι, το κάνουμε επίδειξη», με την Κατερίνα Ζαρίφη να απαντά: «Άλλοι κάνουν επίδειξη, χωρίς να έχουν αγόρι. Να μην κάνουμε εμείς που έχουμε;».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε την ηθοποιό πώς είναι στο σπίτι με τον σύντροφό της. «Είμαι x-large σε όλα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει όλη την γκάμα των συναισθημάτων». «Θα τον παντρευτείς τον σύντροφό σου, παιδί μου;», τη ρώτησε τότε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κατερίνα Ζαρίφη να απαντά: «Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Καλά που ήρθα σε φίλους. Ζητήστε μου τώρα και τα κιλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις