Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος της βασίλισσας ο Ντέιβις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος της βασίλισσας ο Ντέιβις

Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε λήγει το συμβόλαιο του Ντέιβις στην Μπάγερν

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Αλφόνσο Ντέιβις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας αφού έχει ήδη 4 τραυματίες στην θέση της άμυνας (Αλάμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ και Μεντί). Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, η βασίλισσα είναι σκεπτική ως προς τη στρατηγική της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca, η Ρεάλ θέλει προτού προσεγγίσει επίσημα τον ποδοσφαιριστή να καταθέσει την πρότασή της στη Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και σεβασμό μεταξύ τους γι’ αυτό και πρόθεση της ισπανικής ομάδας είναι να μην λειτουργήσει “μυστικά” εις βάρος της.

Το συμβόλαιο του Ντέιβις στην Μπάγερν

Θυμίζουμε ότι, το συμβόλαιο του Ντέιβις με την Μπάγερν εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας πως δεν θέλει να το ανανεώσει. Αυτό δυσχεραίνει το έργο της Μπάγερν η οποία πλέον καλείται να αποφασίσει να αποφασίσει αν θα πουλήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι στη μισή τιμή ή αν θα τον κρατήσει και θα ρισκάρει να τον χάσει ελεύθερο το 2025.

Πάντως, ο Ντέιβις θέλει διακαώς να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που δείχνει και η πρόθεσή του να απορρίψει ακόμα και καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις