Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ Betsson: Στην λίστα βρίσκεται ο Μπράντον Νάιτ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ Betsson: Στην λίστα βρίσκεται ο Μπράντον Νάιτ

ΑΕΚ Betsson: Το ερωτηματικό της Ένωσης για τον Μπράντον Νάιτ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η ΑΕΚ Betsson θέλει γκαρντ και τον θέλει άμεσα. Στο πλαίσιο αυτό, ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά οι κιτρινόμαυροι είναι και αυτό του άλλοτε NBAer, Μπράντον Νάιτ (32 χρονών, 1.88 μέτρα) των 451 αγώνων στο NBA.

Ο άλλοτε παίκτης των Πίστονς, Μπακς, Σανς, Καβαλίερς και Ρόκετς τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται μακριά από το NBA, μένοντας βασικά εκτός ολόκληρη την σεζόν 2022/23, ενώ το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο με την φανέλα των Πιράτας Κεμπραντίγιας, έχοντας 23.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Τα νούμερα του Νάιτ είναι εντυπωσιακά, όπως και το βιογραφικό του, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που επιλέχθηκε στο Νο8 του NBA Draft 2011 από τους Πίστονς και έχει μέσους όρους καριέρας στο NBA 14 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Το ερωτηματικό της ΑΕΚ για τον Μπράντον Νάιτ

Την ίδια στιγμή όμως, πρόκειται για έναν παίκτη που τελευταία φορά είχε κανονικό ρόλο στο NBA την σεζόν 2016/17, αφού ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός την σεζόν 2017/18 και έκτοτε είχε μικρούς ρόλους σε ομάδες, μέχρι να χάσει ολόκληρη την περσινή χρονιά και τελικά να αγωνιστεί το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου. Αυτή η 6μηνη αποχή είναι και το μεγαλύτερο ερωτηματικό στο μυαλό της ΑΕΚ Betsson, ωστόσο αν αποδειχθεί ότι ο Νάιτ είναι σε καλή κατάσταση θα γίνει και η τελική κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Τζόρνταν Μόργκαν ως αντικαταστάτη του Φιόντου Καμπενγκέλε και συνεχίζουν να ψάχνουν για τον παίκτη που θα πάρει την θέση του Μπεν ΜάκΛεμορ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις