Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βιν Ντίζελ καταγγελία: Μπελάδες για τον διάσημο ηθοποιό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βιν Ντίζελ καταγγελία: Μπελάδες για τον διάσημο ηθοποιό

Βιν Ντίζελ καταγγελία: Η επίθεση φέρεται να έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα το 2010

Μήνυση για σεξουαλική επίθεση κατά του Βιν Ντίζελ υπέβαλε η πρώην βοηθός του, Άστα Γιόνασον, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του ηθοποιού σε ξενοδοχείο στην Ατλάντα των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2010. Στη μήνυσή της η Γιόνασον υποστηρίζει ότι όλα συνέβησαν όταν ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός την προσκάλεσε στη σουίτα του αφού είχε επιστρέψει από ένα κλαμπ. Η πρώην βοηθός του Ντίζελ περιγράφει στη μήνυσή της ότι ο ηθοποιός την άρπαξε από τα χέρια και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν, δε, του ζήτησε να σταματήσει ο Ντίζελ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μαρκ Σινκλέρ, εκείνος της έπιασε το στήθος και την φίλησε στο στήθος «παρά τις εκκλήσεις μου». Σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης ο Ντίζελ όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά της σήκωσε το φόρεμα, την κακοποίησε και τη χάιδεψε στα πόδια και στο μέσα μέρος των μηρών της.

Η Γιόνασον υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει κατευθυνόμενη προς το μπάνιο αλλά ο ηθοποιός, σύμφωνα με την ίδια, κατάφερε να την στριμώξει σε έναν τοίχο βάζοντας τα χέρια της στο «ερεθισμένο πέος» του και στη συνέχεια αυνανίστηκε. «Τρομοκρατημένη η κυρία Γιόνασον έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να “απομακρυνθεί” από την σεξουαλική επίθεση ώστε να μην τον εξαγριώσει» αναφέρεται στη μήνυση. «Τότε άκουσε ήχους βογγητών από τον Ντίζελ. Πάγωσε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κουνηθεί» συμπληρώνεται στο κείμενο της μήνυσης.

Η Γιόνασον αναφέρει ότι ώρες μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι της έκανε ο Ντίζελ, την απέλυσαν

Την εποχή της καταγγελλόμενης επίθεσης η Γιόνασον ήταν απόφοιτος σχολής κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και είχε προσκληθεί από την εταιρεία του Ντίζελ για να οργανώνει πάρτι, να τον συνοδεύει σε πάρτι και να είναι πάντα σε μικρή απόσταση από τον ίδιο όταν θα φωτογραφίζεται με άλλες γυναίκες. Η Γιόνασον αναφέρει στη μήνυσή της ότι ώρες μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι της έκανε ο Ντίζελ, την απέλυσαν μετά από χειρισμούς της αδελφής του ηθοποιού, της Σαμάνθα Βίνσεντ.

Η πρώην βοηθός του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζει οτι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από συναισθηματική πίεση και ψυχολογικό και σωματικό πόνο προσθέτοντας ότι ο λόγος που δεν μίλησε μέχρι σήμερα ήταν μια συμφωνία να μην αποκαλύψει τίποτα που είχε υπογράψει αλλά πήρε δύναμη μετά το κίνημα MeToo. Μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης ο δικηγόρος του Βιν Ντίζελ δήλωσε: Ξεκαθαρίζω ότι ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο σύνολό τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει ακούσει για κάτι που φέρεται να έχει γίνει πριν από 13 χρόνια από μια εργαζόμενη για μόλις 9 ημέρες. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που καταρρίπτουν αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις