Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τον δάγκωσε ο σκύλος της κοπέλας του την ώρα που έκαναν σεξ – Δόθηκε εντολής θανάτωσης
ΚΟΣΜΟΣ

Τον δάγκωσε ο σκύλος της κοπέλας του την ώρα που έκαναν σεξ – Δόθηκε εντολής θανάτωσης

Η αστυνομία υποστήριξε στο δικαστήριο πως υπήρχε ο κίνδυνος ο σκύλος να επιτεθεί ξανά στο μέλλον

Ήταν 2 Αυγούστου όταν ο 32χρονος Scott Thurston έκανε σεξ με την κοπέλα του, Leanne Bell, στην Ουαλία και ο αμερικανικός Bully Xl σκύλος της επιτέθηκε και δάγκωσε τον σύντροφό της. Η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία καθώς ο 32χρονος πάνω στο θυμό του προσπάθησε να φιμώσει το σκυλί στον κήπο, με την αστυνομία τελικά να παίρνει το σκυλί και τώρα να δίνεται εντολή για τη θανάτωση του.

Η Leanne Bell άσκησε έφεση κατά της απόφασης, σύμφωνα με τη Mail Online, λέγοντας «έχω τέσσερα παιδιά, αγαπώ τον σκύλο, αλλά δεν μπορώ να τον έχω κοντά στα παιδιά μου». Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι το ζευγάρι μάλωσε πριν ξεκινήσει η σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα ο σκύλος να επιτεθεί στον Thurston πάνω στην ταραχή του. Τον δάγκωσε στο πηγούνι και στον αριστερό καρπό.

Η αστυνομία υποστήριξε στο δικαστήριο πως υπήρχε ο κίνδυνος ο σκύλος να επιτεθεί ξανά στο μέλλον, ακόμη και στα παιδιά, οπότε ζητήθηκε να εφαρμοστεί ο νόμος με βάση το άρθρο 2 του 1871 και τον νόμο περί σκύλων όπου αναφέρει τη θανάτωση του ζώου που θεωρείται επικίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις