Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορείτε να μου βρείτε τσάμπα εισιτήρια για το Broadway;»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορείτε να μου βρείτε τσάμπα εισιτήρια για το Broadway;»

Ο ίδιος θα ήθελε να δει το έργο «Μάικλ Τζάκσον», ενώ ο αδερφός του Θανάσης θα προτιμούσε το «Χάρι Πότερ» όπως είπε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τρομερός στην νίκη των Μπακς επί των Μάτζικ (118-114), ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 37 πόντους και 10 ριμπάουντ.  Μετά το παιχνίδι τόνισε ότι το Μιλγουόκι πρέπει να βελτιωθεί, ενώ πρόσθεσε ότι σκοπεύει να πάρει μαζί του στην Νέα Υόρκη την οικογένειά του και τους φίλους του για τα Χριστούγεννα, μιας και τα «Ελάφια» παίζουν δύο φορές με τους Νικς και μία με τους Νετς σε διαδοχικά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες.

Ο «Greek Freak» ανέφερε μάλιστα ότι θα ήθελε βοήθεια για να βρει μερικά τσάμπα εισιτήρια για το Broadway, αφού είδε ότι κάνει 450 δολάρια το ένα και θέλει… 25 για να καλύψει τις ανάγκες του. «Ισως πάμε στο Broadway σε κάποιο έργο, ίσως δω το σόου “Μάικλ Τζάκσον” που είδα πριν από χρόνια. Ο Θανάσης θέλει να δει το “Χάρι Πότερ”. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κανένα τσάμπα εισιτήριο θα το ήθελα, γιατί είδα τις τιμές και ήταν στα 450 δολάρια. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό για 25 άτομα. Θα είναι εκεί όμως τα παιδιά μου, φίλοι, η μαμά μου, ο Άλεξ. Θα μπορέσουμε έτσι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Θα πάμε στο παιχνίδι με τους Νικς και μετά με τους Νετς, θα είναι όλοι εκεί», είπε αστειευόμενος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ενώ, για το αν έχει κάτι στην λίστα του για τα Χριστούγεννα είπε «Δεν είμαι τύπος που εστιάζει σε αυτά. Θεωρώ ότι είμαι ευλογημένος με αυτά που έχω. Το μόνο που θέλω είναι υγεία για εμένα και τους ανθρώπους μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις