Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οι τρεις μπέμπηδες του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι τρεις μπέμπηδες του ΠΑΟΚ

Αφού εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν ασχολούμεθα με τα ελληνόπουλα που αποτελούν κ το μέλλον του ποδοσφαίρου μας, ασχολούνται και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια οι ξένοι!

Έτσι αποθεώνουν τον Στέφανο Τζίμα, τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Με τους μπέμπηδες του ΠΑΟΚ! Μάλιστα κάνουν λόγο για τον 17χρονο επιθετικό του δικεφάλου της Θεσσαλονίκης, τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος έχει σημειώσει δυο γκολ και έχει «κατέγραψε την πρώτη του ασίστ με την ανδρική ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Να υπογραμμίσουμε με την ευκαιρία πως διαβάζοντας κάποιος τα στατιστικά του Τζίμα παίζοντας με την ανδρική ομάδα, θα αντιληφθεί πως η παρουσία του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Και σύμφωνα με τους στατικολόγους «ο 17χρονος έχει καταγράψει ένα γκολ και μία ασίστ σε 151 αγωνιστικά λεπτά, κάτι που φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο»!

 

Το όνομα του στην Ευρώπη φιγουράρει ανάμεσα στα πρώτα των 17άρηδων. Πολλές αθλητικές εφημερίδες κάνουν λόγο «ειδική αναφορά» στο Στέφανο Τζίμα και στην ασίστ που έκανε στην Τρίπολη. Να προσθέσουμε πως οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι αναφέρονται και στους άλλους δύο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου, τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι συμπληρώνουν την «χρυσή τριάδα του ΠΑΟΚ»!

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως, «ο Στέφανος Τζίμας, παρότι αγωνίστηκε μόλις σε 230 λεπτά, έχει ήδη δύο γκολ και μία ασίστ για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στα 17 του χρόνια! Στέφανος Τζίμας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιάννης Κωνσταντελιάς, είναι η χρυσή τριάδα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρουν συγκεκριμένα στις εφημερίδες τους οι ξένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι προβλέπουν «λαμπρό μέλλον και για τους τρεις»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις