Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Από τι πέθανε ο Μάθιου Πέρι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τι πέθανε ο Μάθιου Πέρι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Από τι πέθανε ο Μάθιου Πέρι: Είχε τόση κεταμίνη στον οργανισμό του όση ένας ασθενής σε γενική αναισθησία

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι στη σορό του Μάθιου Πέρι, του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού που έγινε γνωστός για τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», βρέθηκε τόση ποσότητα κεταμίνης, όση και σε ασθενείς σε γενική αναισθησία στο χειρουργείο! «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ανέφερε εκπρόσωπος του ιατροδικαστή δύο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης

Ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε νεκρός σε τζακούζι δίπλα στην πισίνα του σπιτιού στη συνοικία Πάλισεϊντς του Λος Άντζελες στις 16:17 της 28ης Οκτωβρίου και ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο της σόουμπιζ και τους θαυμαστές του ανά την υφήλιο. Όπως ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή, ο Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης. Επειδή η τελευταία λήψη για τη θεραπεία είχε γίνει μιάμιση εβδομάδα πριν από τον θάνατό του και επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για τρεις με τέσσερις ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει ότι η κεταμίνη στη σορό του ηθοποιού δεν προέρχεται από τη θεραπεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις