Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαρύ κλίμα για τους κόκκινους διαβολους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαρύ κλίμα για τους κόκκινους διαβολους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι θα γίνει με τον Τεν Χαχ στον πάγκο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Βαρύ κλίμα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την κατάληξη της 4ης θέσης στον όμιλο της στο Champions League και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχοντας μια νίκη κόντρα της Κοπεγχάγη (1-0), μια ισοπαλία αλλά και τρεις ήττες, με την ομάδα να τελειώνει με 4 βαθμούς. Ο Έρικ Τεν Χαχ, προς το παρόν, παραμένει στη θέση του αλλά τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα αναφορικά με το μέλλον του. Το αυριανό (17/12) ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ για την Premier League στο Άνφιλντ, δείχνει να είναι κρητήριο για την παραμονή του. Αλησμόνητο το περσινό παιχνίδι καθώς οι κόκκινοι διάβολοι σε μία από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία τους είχαν ηττηθεί με 7-0! Φέτος στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση, εκτός 5αδας, έχοντας 27 βαθμούς με 9 νίκες και 7 ήττες σε 16 αγώνες με την ομάδα να μην έχει καμία ισοπαλία.

Τι θα γίνει με τον Τεν Χαχ

Τα αγγλικά μέσα αναφέρουν ότι, ανάλογη ήττα θα κοστίσει στον Τεν Χαχ την παραμονή του στην ομάδα, με τους κόκκινους διαβόλους μάλιστα ήδη να βρίσκονται στην αναζήτηση του, διαδόχου του για το μέλλον της ομάδας, με τον προπονητή να έχει το μισό ρόστερ εκτός λόγω τραυματισμών και ασθενειών, αλλά και την κόντρα του Σάντσο που δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού (13 παίκτες εκτός).

Το αλησμόνητο 7-0

Κρίσιμο λοιπόν το βράδυ της Κυριακής (17/12, 18:30) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τεν Χαχ, στη μητέρα των μαχών στην Αγγλία για την 17η αγωνιστική της Premier League, καθώς είναι ένα ματς που οι κόκκινοι θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και να αφήσουν 13 πόντους πίσω την αιώνια αντίπαλό τους. Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι ο πρώτος που δίνουν μεταξύ τους η ομάδα του Κλοπ και του Τεν Χαχ μετά από το ιστορικό 7-0 του περασμένου Μαρτίου υπέρ των ρεντς στο ίδιο γήπεδο, με τους Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ να το βάζουν στην… εξίσωση το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις