Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικ Κύργιος – Μπόρις Μπέκερ: “Μίλα καλύτερα στη σελίδα σου στο OnlyFans…”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικ Κύργιος – Μπόρις Μπέκερ: “Μίλα καλύτερα στη σελίδα σου στο OnlyFans…”

Νικ Κύργιος - Μπόρις Μπέκερ: Η κόντρα που ξέσπασε στα Social

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μια νέα μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Μπόρις Μπέκερ ξέσπασε στα social media. Όλα άρχισαν από τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Athletic” ο Ελληνοαυστραλός. Ο Κύργιος, θέλοντας να επισημάνει τις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν τώρα στο τένις χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων το όνομα του Μπόρις Μπέκερ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Το τένις ήταν τόσο αργό τότε. Έχω δει τον Μπόρις Μπέκερ και δεν λέω ότι δεν ήταν καλοί στην εποχή τους, αλλά το να λες ότι θα ήταν το ίδιο καλοί και τώρα, είναι παράλογο. Ένα μεγάλο σερβίς τότε ήταν περίπου 197 με 200 χιλιόμετρα. Άνθρωποι σαν κι εμένα, σερβίρουμε 220 σταθερά, στις γωνίες. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Δεν λέω ότι δεν θα έβρισκαν τον δρόμο τους. Αλλά το σερβίς και το βολέ, για να το κάνεις συνέχεια τώρα, πρέπει να σερβίρεις 220, γιατί αν σερβίρεις κάτι λιγότερο από 220, αδερφέ, ο Τζόκοβιτς σε τρώει ζωντανό. Σε τρώει ζωντανό. Ο Λέιτον Χιούιτ ισοπέδωσε τον Σάμπρας μια χρονιά στο US Open. Αυτό ήταν το πρώτο πρωτότυπο κάποιου που μπορούσε να επιστρέψει καλά τα σερβίς. Έκανε τον Σάμπρας να μοιάζει κακός. Και τι θα έκανε ο Τζόκοβιτς σε κάποιον σαν τον Σάμπρας; Θα τον “καθάριζε”. Αν το έκανε ο Χιούιτ, ο Τζόκοβιτς θα τον κατέστρεφε. Θα τον έτρωγε ζωντανό”.

Η απάντηση του Μπέκερ

Η αντίδραση του Μπόρις Μπέκερ δεν άργησε να έρθει και έγινε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στα social media και μεταξύ άλλων λέει στον Κύργιο να ασχοληθεί με το λογαριασμό του στο OnlyFans και όχι με το τένις: “Ο Νικ κάνει αρκετό θόρυβο για το τένις τελευταία. Γιατί μιλάει για ένα άθλημα το οποίο δεδομένα σιχαίνεται. Ο Νικ δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίτλο σε Grand Slam ως παίκτης ή προπονητής στα μονά (το έχει κάνει στα διπλά) οπότε από που πηγάζει η αξιοπιστία του; Προσπαθεί να συγκρίνει γενιές… Λέιβερ εναντίον Φέντερερ, Μποργκ εναντίον Ναδάλ, Σάμπρας εναντίον Τζόκοβιτς! Δεν θα αναφέρω καν τους ΜάκΕνρο, Κόνερς, Λεντλ, Αγκάσι, Κουριέρ, Βιλάντερ, Κουερτέν, Μπρουγκέρα, Ράφτερ, Χιούιτ και πολλούς άλλους. Μίλα στη σελίδα σου στο OnlyFans για πολλά, εκτός από το τένις…”

Η αντίδραση του Κύργιου

Όπως συνηθίζει ο Νικ Κύργιος σήκωσε αμέσως το γάντι και απάντησε στον Μπόρις Μπέκερ υπενθυμίζοντάς του ότι έχει νικήσει τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ. “Επίσης, εννοώ ότι έχω νικήσει τον Φέντερερ, τον Ναδάλ, τον Τζόκοβιτς, τον Μάρεϊ, οπότε νιώθω ότι έχω μια μικρή αξιοπιστία…. Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να δεις ότι ο Νόβακ θα σε νικούσε στην ακμή σου; Δεν είναι επίθεση. Είναι απλά γεγονότα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις