Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφάνιση κυνηγού – Καλάβρυτα: Βρέθηκε ζωντανός ο 65χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση κυνηγού – Καλάβρυτα: Βρέθηκε ζωντανός ο 65χρονος

Εξαφάνιση κυνηγού - Καλάβρυτα: Αίσιο τέλος για τον 65χρονο κυνηγό, καθώς βρέθηκε ζωντανός μετά από επιχείρηση του πυροσβεστικού σώματος.

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) ο 65χρονος κυνηγός τα ίχνη του οποίου που είχαν χαθεί από το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο κοντά στο χωριό Καλλιφώνιο. Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις έρευνες, προσέγγισαν το σημείο για να ανέβει σε προσβάσιμο σημείο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, σύμφωνα με το pelop.gr. Ο 65χρονος βρέθηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα».

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό κυνηγού που αγνοείται στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για 65χρονο που φέρεται να είναι τραυματισμένος. Στις έρευνες που πραγματοποιούνται στις περιοχές Κούτελη και Βραχνί συμμετέχουν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ιδιώτες. Ειδικότερα, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα διασωστικός σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις