Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πανταζάρας γάμος: “Στη μητέρα μου χάρη έκανα που ήρθε”
LIFESTYLE

Πανταζάρας γάμος: “Στη μητέρα μου χάρη έκανα που ήρθε”

Πανταζάρας γάμος: Οι πρώτες τους τηλεοπτικές δηλώσεις τους αφού παντρεύτηκαν - «Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς» είπε ο ηθοποιός

Μαζί και στη ζωή, αλλά και στο θέατρο είναι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, που παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στον γάμο του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και την παράστασή τους. «Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε!» είπε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Νομίζω πως είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» συνέχισε ο ηθοποιός. Με τη σειρά της, η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε ότι η μητέρα της καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και επιθυμούσε να γίνει εκεί ο γάμος για να τιμήσουν τη μνήμη της. «Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 χρονών, το κάναμε για τη μνήμη της» είπε η ηθοποιός.

Για την έκταση που έλαβε η είδηση ότι παντρεύτηκαν, η Σίσσυ Τουμάση τόνισε: «Εγώ δεν το περίμενα και σοκαρίστηκα, δεν με ενόχλησε» «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν» πρόσθεσε τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας, με τη σύζυγό του να του λέει στην αναφορά του για τη μητέρα του «μη λες έτσι».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις