Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σελένα Γκόμεζ σχέση: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ σχέση: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας

Σελένα Γκόμεζ σχέση: Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας

Τα δημοσιεύματα θέλουν έναν νέο άντρα να έχει μπει στη ζωή της Σελένα Γκόμεζ και αυτός δεν είναι άλλος από τον 35χρονο Μπένι Μπλάνκο. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας. Αν και το πρόσωπό του δεν εμφανίζεται ολόκληρο, για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, τα media δεν άργησαν να βρουν περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, κι η Σελένα Γκόμεζ δεν προσπάθησε πολύ να κρύψει τη νέα της σχέση, αφού έκανε μάλιστα, like στις αναρτήσεις των μέσων που μιλούσαν για τον δεσμό της με τον Μπένι Μπλάνκο.

Σύμφωνα με την Pop Crave, όπου μίλησε η σταρ, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τον νέο της έρωτα και μάλιστα, αναφέρει πως είναι καλύτερος από όλους τους προηγούμενους συντρόφους της.  Η ίδια σχολίασε και μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση, γράφοντας κάτω από αυτή: «Γεγονότα». Όταν ένας φαν φαίνεται να τη ρώτησε για τη σχέση της στα σχόλια, εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει, μιλώντας για τον αγαπημένο της με τα καλύτερα λόγια, ενώ έγραψε πως «είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί στη ζωή της». Η Γκόμεζ και ο Μπλάνκο συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν συνεργάστηκαν για τα τραγούδια της «Same Old Love» και «Kill Em». Συνεργάστηκαν ξανά νωρίτερα φέτος, στο τραγούδι «Single Soon».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις