Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντόρτμουντ: Ο Μάλεν θα φορέσει τα κόκκινα;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντόρτμουντ: Ο Μάλεν θα φορέσει τα κόκκινα;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντόρτμουντ: Τι περιλαμβάνει το deal

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε με όνειρα και προσδοκίες στην Αγγλία μετά από την εξαιρετική παρουσία που είχε στα γήπεδα της Γερμανίας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ όμως δεν κόλλησε ποτέ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη με τον προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες σε “πάγο” και να αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα από τον σύλλογο.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί μία σανίδα σωτηρίας τόσο για τον ίδιο που προσπαθεί να βρει ομάδα για να αγωνιστεί όσο και για τους κόκκινους διαβόλους που επιθυμούν να… απαλλαγούν από την παρουσία του. Η σανίδα αυτή ακούει στο όνομα Ντόρτμουντ, με την πρώην ομάδα του να καλοβλέπει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του στο ρόστερ της και τις δύο ομάδες να είναι πλέον κοντά σε συμφωνία.

Τι περιλαμβάνει το deal

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου της “Bild”, Κρίστιαν Φαλκ, αναμένεται εντός της ημέρας να υπάρχει ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων των δύο συλλόγων, με τους Βεστφαλούς να έχουν προτείνει στην Γιουνάιτεντ είτε να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Ντόνιελ Μάλεν ή να ανάψει το πράσινο φως για την ανταλλαγή του Σάντσο με τον Μάλεν.

Θυμίζουμε ότι, στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο “Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ” (2017-2021) ο Σάντσο μέτρησε 50 γκολ και 64 ασίστ σε 137 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις (κατάκτησε Κύπελλο Γερμανίας και Super Cup), με τον Μάλεν να παίρνει τη θέση του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ το καλοκαίρι του 2021 έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής 24 γκολ σε 92 ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις