Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει ενίσχυση στο κέντρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει ενίσχυση στο κέντρο

Μπαρτσελόνα: Μαζί με την Γιούβε και η Μπάρτσα κοιτάζει για Βαν Ντε Μπεκ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Τις υπηρεσίες του Γκάβι θα στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν η ομάδα του Τσάβι αλλά και όλη η Μπαρτσελόνα καθώς ο Ισπανός χαφ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γεωργία και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 7 με 9 μήνες. Μόνο λίγα δεν είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό του Γκάβι, με δημοσίευμα της SPORT μάλιστα να συνδέει με τους μπλαουγκράνα “παραγκωνισμένο” χαφ του Τεν Χαχ.

Ο λόγος για τον Ολλανδό μέσο, Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ ο οποίος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά τελικά έμεινε στο ρόστερ έχοντας τη φετινή σεζόν μόλις 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολλανδός ψάχνεται για να αποχωρήσει το καλοκαίρι με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως αυτοπροτάθηκε στους μπλαουγκράνα προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του Γκάβι. Ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει πως η Μπάρτσα δεν θα προχωρήσει στην ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι οπότε η περίπτωση του Βαν Ντε Μπεκ δεν αναμένεται να προχωρήσει. Θυμίζουμε ότι, τόσο για τον Ολλανδό όσο και τον Σάντσο έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους, η οποία θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή μετά τις τιμωρίες των Φατζιόλι και Πογκμπά, που είναι τιμωρημένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις