Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λεβερκούζεν: Παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Βιρτς 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεβερκούζεν: Παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Βιρτς 

Λεβερκούζεν: Τι αναφέρει ο μάνατζερ του Βιρτς 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν πραγματοποιεί ο Φλόριαν Βιρτς έχοντας ήδη 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την γερμανική ομάδα με 6 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο νεαρός Γερμανός βρίσκεται στη λίστα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι αυτή που βλέπει πιο ζεστά την περίπτωσή του και την Λεβερκούζεν να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 130.000.000 ευρώ για την πώλησή του. Για το μέλλον του Βιρτς κλήθηκε να μιλήσει ο πατέρας και μάνατζερ του, Χανς-Χόακιμ Βιρτς, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως πρόθεση του γιου του είναι να παραμείνει στο ρόστερ της Λεβερκούζεν και την ερχόμενη σεζόν, αφήνοντάς τα όλα ανοιχτά για τις επόμενες σεζόν.

Τι αναφέρει ο πατέρας – μάνατζερ του

“…Προς το παρόν, όλα είναι προσανατολισμένα ώστε ο Βιρτζ να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λεβερκούζεν και την ερχόμενη σεζόν…”

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με την Μπάγερν να προσανατολίζεται να επισπεύσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του μόνο σε περίπτωση που χάσει τον Μουσιάλα, ο οποίος προς το παρόν δεν δείχνει θετικός στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του. Πλην του Βιρτς, χαμός γίνεται και με άλλα μεγάλα αστέρια της Λεβερκούζεν, με τον Φρίμπονγκ να είναι ένα από τα φαβορί για την έξοδο εξαιτίας της σχετικά προσιτής ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις