Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Σερ αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σερ αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές πληροφορίες σχετικά με τη σχέση της με τον 37χρονο σύντροφό της

Η Σερ αποκάλυψε την απόλυτη συμβουλή της για τις γυναίκες. Η 77χρονη τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής του Youtube, «Chicken Soup Date» με την οικοδέσποινα Εμίλια Ντιμόλντενμπεργκ. «Να βγουν με έναν νεότερο άντρα», είπε χαρακτηριστικά το μουσικό είδωλο στην αντίστοιχη ερώτηση. Η Σερ, η οποία βγαίνει με τον 37χρονο Αλεξάντερ Έντουαρντς, μίλησε για το απροσδόκητο ειδύλλιό της με το στέλεχος της μουσικής, αποκαλύπτοντας ότι η σχέση τους αναθερμάνθηκε μέσω γραπτών μηνυμάτων.

«Έφυγα για να πάω στην Ελβετία και μου έστειλε μήνυμα: “Πού πας;”» περιέγραψε. «Του απάντησα: “Πάω στην Ελβετία. Είμαι λίγο κουρασμένη” και τότε μου έγραψε: “Λοιπόν, ξεκουράσου λίγο, μωρό μου”, με τρία Υ». Και συνέχισε: «Κι εγώ λέω: “Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να βάλει τρία Υ στο μωρό μου”. Ήμουν κάπως τσαντισμένη. Και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα». Η τραγουδίστρια του «Believe» εξήγησε ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της να ερωτευτεί κάποιον 40 χρόνια νεότερό της. «Έλεγα στις φίλες μου, μην ερωτευτείτε έναν νεότερο άνδρα, είμαστε πολύ μεγάλες. Και μην ερωτευτείτε μέσω μηνυμάτων. Πάει αυτή η θεωρία», αστειεύτηκε.

Επίσης, η Σερ αποκάλυψε ότι ο Έντουαρντς της αγόρασε ένα δαχτυλίδι που «φοράει συνέχεια». Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το φθινόπωρο του 2022 και ταίριαξαν μετά από «περίπου 15 λεπτά». Σύμφωνα με πληροφορίες, χώρισαν τον Μάιο, αλλά φαίνεται ότι τα ξαναβρήκαν λίγους μήνες αργότερα. Μετά την αναζωπύρωση του ειδυλλίου τους, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η τραγουδίστρια «θέλει απλώς να είναι ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις