Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης: Τι λέει ο Αντσελότι για την βασίλισσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τι λέει ο Αντσελότι για την βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Τι συμβαίνει με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε όλες τις θέσεις η Ρεάλ Μαδρίτης από τερματοφύλακα έως και επιθετικό με τα κουκιά να είναι σε πολλά παιχνίδια μετρημένα για τον Κάρλο Αντσελότι.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ιταλό τεχνικό να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των Μαδριλένων την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Μάουρο Ικάρντι μάλιστα να είναι το όνομα που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων.

Τι λέει ο Αντσελότι για την Ρεάλ

Ο Αντσελότι θέλησε να βάλει γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας για άλλη μία φορά πως η Ρεάλ παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που έχει να διαχειριστεί, δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. “Νέο επιθετικό τον Ιανουάριο; Όχι. Ο σύλλογος σχεδίασε την ομάδα για το καλοκαίρι και αυτό είναι όλο. Όλα είναι καλά…”

Η βασίλισσα περιμένει την ένταξη του Έντρικ στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, του οποίου παρακολουθεί στενά την εξέλιξη, όπως ανέφερε για άλλη μία φορά ο Ιταλός τεχνικός. Παράλληλα, ψάχνετε και για ένα όνομα από το πάνω ράφι, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων. Στο προσκήνιο είναι και το όνομα του Νορβηγού Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις