Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι θέλουν επειγόντως νίκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι θέλουν επειγόντως νίκη

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός: Με μια νίκη του τριφυλλιού αλλάζουν όλα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (30/11, 22:00 Cosmote Sport) η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του Europa League στον 6ο όμιλο. Όπως ούτε στον όμιλο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ υπάρχει κάποια ομάδα που θα έχει πάρει την πρόκριση, έτσι ούτε στον 6ο όμιλο έχει κλειδώσει για την επόμενη φάση. Η βαθμολογία για τον 6ο όμιλο έχει ως εξής:

Τα δεδομένα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη με σκορ 2-0 εκτός έδρας. Ο Αϊτόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός εξτρέμ, επέστρεψε σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, καθώς είχε αγωνιστεί στα «κίτρινα υποβρύχια» για ενάμισι χρόνο (2016-2017) και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγει απ’ το πρώτο λεπτό με αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει τη νίκη, χωρίς να δίνει σημασία στην αρνητική παράδοση που έχουν οι «πράσινοι» επί ισπανικού εδάφους.

Αναλυτικά ο Αϊτόρ αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου

Για το πώς βλέπει την ομάδα της Βιγιαρεάλ: 

“Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ περήφανος που επιστρέφω στο Βιγιαρεάλ. Μια πόλη που αγαπώ πολύ. Βρίσκω την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι περισσότεροι ενωμένοι απ’ ότι έχω. Η Βιγιαρεάλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο”.

Για το αν είναι ένα ματς εντελώς διαφορετικό απ’ το πρώτο στην Αθήνα:

“Το είπα ήδη πως η ομάδα είναι διαφορετική. Έχει αλλάξει αρκετά ήδη με την έλευση του Μαρθελίνο και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλύτερη ομάδα”.

Για την κατάστασή του και την προοπτική της ομάδας στα δύο παιχνίδια που μένουν:

“Νιώθω καλά. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και καλύτερα. Εκείνος που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει πρώτη φορά στην Ισπανία:

“Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που απαιτείται στα ματς αυτά για να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία η κακή παράδοση, κάθε ματς είναι διαφορετικό”.

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας στην πατρίδα του:

“Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο και μόνο που παίζω πάντα”.

Το άλλο παιχνίδι:

Μακάμπι Χάιφα – Ρεν (19:45) (Σε ουδέτερο γήπεδο Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις