Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λιονέλ Μέσι: Έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιονέλ Μέσι: Έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο

Λιονέλ Μέσι: Ο λόγος που έκανε unfollow

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν το κρύβει. Ο νεαρός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε συμπαίκτης του Πορτογάλου σούπερ σταρ και φυσικά πολύ μεγάλος θαυμαστής του. Την περασμένη σεζόν είχε γίνει viral η φωτογραφία από το ματς με την Έβερτον, στην οποία φαινόταν το CR7 εσώρουχο που φορούσε, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής (26/11) κόντρα στην Έβερτον με σκορ 3-0, ο πιτσιρικάς είχε ανοίξει το σκορ με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι και πανηγύρισε με το γνωστό “SIUUU” του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε πως ο 19χρονος παρακολουθεί πολλά VIDEO του Ρονάλντο, με στόχο την εξέλιξη και τη βελτίωσή του.

Ο Αργεντίνος όπου μια περίοδο συνεργάστηκε με τον Ρονάλντο, σε ένα παιχνίδι μάλιστα, όταν ο σουτέρ σταρ είχε κάνει χατ-τρικ, πρόσφερε την μπάλα (που την δίνοιυν οι διαιτητές όταν κάποιος βάζει χατ-τρικ) στον πιτσιρικά για να την πάρει μαζί του.

Το unfollow που έκανε ο Μέσι στον Γκαρνάτσο

Σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο, που είναι και συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, γιατί ο 19χρονος εκφράζει τον θαυμασμό του στον αντίπαλο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις