Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αττική οδός – έργα 2023: Κλειστή η έξοδος Παιανίας Σπάτων από τις 10 το βράδυ
ΕΛΛΑΔΑ

Αττική οδός – έργα 2023: Κλειστή η έξοδος Παιανίας Σπάτων από τις 10 το βράδυ

Αττική οδός - έργα 2023: Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 27/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 28/11/2023 η έξοδος Παιανίας Σπάτων (έξοδος 18) προς την οδό Αγίου Θωμά στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, αναφέρει ανακοίνωση της Αττικής Οδού. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο Κάντζας (έξοδος 17), ενημερώνει η Αττική Οδός.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης. Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης.

Έργα στους κόμβους Μεταμόρφωσης και Κάντζας

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα από το βράδυ της Τετάρτης (22/11) έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (23/11) ,όπου κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος είχαν παραμείνει οι είσοδοι στην Αττική Οδό από Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα και από Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8). Το ίδιο ίσχυε και για την είσοδο της Αττικής Οδού από τον κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούσαν εναλλακτικά:

  • Για τον κόμβο Μεταμόρφωσης, να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης προς Αεροδρόμιο, έπρεπε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Λ. Ηρακλείου (Έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.
  • Για τον κόμβο Κάντζας, έπρεπε να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), είτε την είσοδο από κόμβο Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), είτε από κόμβο Παιανίας (Κόμβος 18).
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις