Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin: Θέλουν να συνεχίσουν έτσι οι Πειραιώτες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin: Θέλουν να συνεχίσουν έτσι οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin: Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε φόρμα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η 8η αγωνιστική τελειώνει απόψε (27/11, 20:15, ΕΡΤ3) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Περιστέρι στο ΣΕΦ για τη Basket League. Ο πρώην ηγέτης του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, θα κάθεται απόψε στον πάγκο του Περιστερίου απέναντι στην παλιά του ομάδα. Οι 2 ομάδες από το 2009 έως τώρα έχουν παίξει 19 φορές και ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις περισσότερες νίκες συνολικά 18 και το Περιστέρι 1 μοναδική νίκη εντός έδρας στις 10/4/2019 με σκορ 81-76.

Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Οι Πειραιώτες έρχονται με μια καλή εμφάνιση έχοντας 5 σερί νίκες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, με το τελευταίο παιχνίδι να ήταν με την Ζαλγκίρις που επικράτησε ο Ολυμπιακός με σκορ 89-72. Οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα, έχουν 6 νίκες και 1 ήττα και στοχεύουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους με έβδομη νίκη, με σκοπό την κορυφή του πίνακα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα  και 3 σερί νικών, με το τελευταίο τους παιχνίδι να είναι εκτός συνόρων την περασμένη εβδομάδα, με την ομάδα να παίρνει το διπλό κόντρα στην Σομπατέλι στο Champions League στο μπάσκετ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει 4 νίκες και 3 ήττες και αναζητά το πέμπτο της θετικό αποτέλεσμα, διότι βρίσκεται εκτός 6αδας.

Η βαθμολογία

Αν ο Ολυμπιακός απόψε νικήσει, θα περάσει στην 2η θέση κάτω από τον Παναθηναϊκό και πάνω από τον Προμηθέα, ενώ εάν νικήσει το Περιστέρι θα βρεθεί στην 6η θέση πάνω από τον ΠΑΟΚ και κάτω από τον Άρη.

Οι άλλοι χθεσινοί αγώνες (26/11):

Απόλλων Πάτρας – Μαρούσι (69-75)

ΑΣ Καρδίτσας – Λαύριο (84-68)

Τα παιχνίδια του Σαββάτου

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός (78-81)

ΑΕΚ Αθηνών – ΠΑΟΚ (90-70)

Άρης – Προμηθέας (73-77)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις