Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζουντ Μπέλιγχαμ: Το μοντέλο της Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Το μοντέλο της Ρεάλ

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο "βασιλιάς" της μόδας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ολόκληρη η La Liga από την αρχή της σεζόν περιστρέφεται γύρω από τα εκπληκτικά κατορθώματα του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο γήπεδο. Την ίδια ώρα στην Αγγλία “βλέπουν στο πρόσωπο” του 20χρονου χαφ, τον άξιο συμπαραστάτη του Χάρι Κέιν, με στόχο να επιστρέψουν τα “Τρία Λιοντάρια” σε κατάκτηση τροπαίου, στις μεγάλες διοργανώσεις, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966. Με την εμπορική αξία του Τζουντ Μπέλιγχαμ σε σταθερά ανοδική πορεία, οι οίκοι μόδας Luis Vitton και Gucci “γλυκοκοιτάζουν’ τον νέο ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, με σκοπό μια συνεργασία που θα εκτινάξει τη δημοφιλία τόσο των ίδιων των εταιρειών, όσο και του πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με τον Μπέλιγχαμ να φοράει κοστούμι της Luis Vitton στην τελετή της Χρυσής Μπάλας, εκδήλωση στην οποία ο επιτελικός μέσος παρέλαβε το βραβείο του “Καλύτερου Νέου Παίκτη” της σεζόν 2022/2023, ο οίκος μόδας προσανατολίζεται σε μία συνεργασία που θα συζητηθεί.

Από ποιους θα πάρει την θέση

Στα μάτια των υψηλόβαθμων στελεχών της Luis Vitton, ο Άγγλος είναι η ιδανική Μούσα για να διαδεχθεί τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στη φωτογραφία της χρονιάς (για το Μουντιάλ) για τον οίκο μόδας. Θυμίζουμε το κλιπ μεταξύ των δύο ιερών τοτέμ του ποδοσφαίρου να παίζουν σκάκι πάνω σε προϊόντα της εταιρείας άφησε εποχή.

Αδιάφορη στη διεκδίκηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θα μπορούσε να είναι και η μεγάλη αντίπαλος του γαλλικού κολοσσού, η ιταλική εταιρεία ένδυσης Gucci. Οι ιθύνοντές της ποντάρουν σε μελλοντική συνεργασία, τόσο μετά και τη συνεργασία των δύο πλευρών για τη φωτογράφιση του 2022, όσο και γιατί ο 20χρονος έχει συνάψει συμφωνία με την Adidas, η οποία με τη σειρά της συνεργάζεται με την Gucci.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις