Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χαρτί υγείας στο ψυγείο: Το κόλπο που λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα
PLUS

Χαρτί υγείας στο ψυγείο: Το κόλπο που λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα

Χρήστες του TikTok υποστηρίζουν ότι βρήκαν λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλά σπίτια.

Ένα πιάτο φαγητό που είχε μείνει σε ένα ράφι που δεν χρησιμοποιείς ή μία συσκευασία με γάλα που δεν θυμόσουν καν ότι υπήρχε ακόμα στο ψυγείο σου. Όσο εύκολα μπορείς να ξεφορτωθείς πράγματα που έχουν λήξει, τόσο δύσκολα ξεφορτώνεσαι τις διάφορες μυρωδιές που αφήνουν. Στο TikTok πάντως ισχυρίζονται ότι έχουν τη λύση σε ένα πολύ συχνό πρόβλημα πάρα πολλών ανθρώπων. Η λύση είναι πραγματικά περίεργη αλλά όσοι την έχουν ακολουθήσει ορκίζονται ότι δουλεύει. Τι είναι; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα hack σύμφωνα με το οποίο βάζεις χαρτί υγείας μέσα στο ψυγείο σου. Tο υλικό αυτό απορροφά την υγρασία στον αέρα του ψυγείου που μπορεί να ευθύνεται για την εμφάνιση μούχλας και διαφόρων μυρωδιών.

Προφανώς υπάρχουν και άλλα τέτοια υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο λόγο (πρώτη και καλύτερη η σόδα) αλλά το χαρτί υγείας μπορεί να σου κάνει τη δουλειά γρηγορότερα και φτηνότερα από κάθε άλλο.  Σύμφωνα με το Parade που προωθεί πολύ το συγκεκριμένo hack, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα καινούργιο ρολό με χαρτί υγείας στο πίσω μέρος του ψυγείου σου για περίπου τρεις εβδομάδες.  Στο τέλος αυτής της περιόδου, σύμφωνα με διάφορους χρήστες του TikTok οι μυρωδιές και η μούχλα θα είναι σε μεγάλο βαθμό παρελθόν. Φυσικά τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο χαρτί δεν το ξαναχρησιμοποιείς στην τουαλέτα.

@smartfoxlifehacks Have you ever tried THIS? 😱🦊 #lifehack #tipsandtricks #toiletpaper #fridge ♬ original sound – Smart Fox Lifehacks

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις