Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Μάικλ Ντάγκλας: Γιορτάζουν 23 χρόνια γάμου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Μάικλ Ντάγκλας: Γιορτάζουν 23 χρόνια γάμου

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: «Αγαπημένε μου Μάικλ, το Νόμπελ Ειρήνης σε περιμένει» γράφει χιουμοριστικά η ηθοποιός

Τα 23 χρόνια από τον γάμο τους γιορτάζουν, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας. Τη 18η Νοεμβρίου, οι δυο ηθοποιοί έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τη μέρα που παντρεύτηκαν. Πρώτος ο 79χρονος σταρ του Χόλιγουντ, έγραψε στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης: «Ευτυχισμένα 23 [χρόνια]. Εγώ και η αγαπημένη μου Κάθριν. Ανυπομονώ για το 24ο».

Με τη σειρά της, η Τζόουνς έγραψε: «Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια γάμου❤️ Αγαπημένε μου Μάικλ, το Νόμπελ Ειρήνης σε περιμένει. Σ’ αγαπώ…από την αγαπημένη σου σύζυγο, κάτοχο του Μεταλλίου Τιμής με χρυσό αστέρι».

Έλεγαν «όταν θα είσαι 50 εκείνος θα είναι 75»

Οι δυο τους είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παντρεύτηκαν το 2000 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον 23χρονο Ντίλαν και τη 20χρονη Κάρις. Παρά την ευτυχισμένη τους πορεία, τα σχόλια για τη μεγάλη ηλικιακή διαφορά ανάμεσά τους, δεν έλειψαν ποτέ από τη σχέση τους. Μιλώντας στην Telegraph, το 2022, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είπε: «Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Μάικ περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη, όμως είναι τρελό πράγμα αν το σκεφτείς. “Θα με παντρευτείς; Ναι”. Όμως, τότε σκέφτεσαι εκείνη τη Chanel τσάντα για την οποία ξόδεψες μία περιουσία και δεν σ’ αρέσει πια. Θα τη μεταπουλήσω».

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, οι δυο σταρ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο πίσω και να δυναμώσουν τη σχέση τους, με κοινά χόμπι και άλλα πράγματα που τους ενώνουν ακόμη περισσότερο. «Περπατάμε το γήπεδο του γκολφ μαζί για τουλάχιστον 4 ώρες τη φορά. Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες, επίσης. Γεννηθήκαμε την ίδια ημέρα με 25 χρόνια διαφορά» εξήγησε η ηθοποιός.

Η διαφορά ηλικίας τους έχει συζητηθεί αρκετά στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ και τον Τύπο, αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ τη Τζόουνς, αφού όπως είπε: «Είμαστε απλά καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν νιώθω πως είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Θυμάμαι τον κόσμο να λέει “Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75”. Αυτά είναι απλά μαθηματικά».

«Ο έρωτας φουντώνει κάθε χρόνο πιο πολύ»

Παρά τη μακροχρόνια κοινή τους πορεία, κάποια προβλήματα που είχαν στον γάμο τους και τη ρουτίνα με την ανατροφή των δύο παιδιών τους, ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλο δεν έχει στερέψει. Αντιθέτως, φουντώνει κάθε χρόνο και περισσότερο, όπως είπε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Μιλώντας για τη ζωή με τον Μάικλ Ντάγκλας και τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν δείχνει την παραμικρή δυσφορία. Αντιθέτως, τόνισε πως «κάθε χρόνο είναι και καλύτερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις