Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπίλι Άιλις: Αντάλλαξε φιλιά με την ηθοποιό Odessa A’zion
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Άιλις: Αντάλλαξε φιλιά με την ηθοποιό Odessa A’zion

Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε ότι ελκύεται από τις γυναίκες

Η Μπίλι Άιλις δημοσίευσε και διέγραψε ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram της που τη δείχνει να φιλάει την ηθοποιό Odessa A’zion. Η 21χρονη τραγουδίστρια – η οποία εξομολογήθηκε ότι έλκεται από τις γυναίκες σε συνέντευξή της στο Variety – ανέβασε μερικά στιγμιότυπα που φαίνεται να έχουν τραβηχτεί τη νύχτα του «LACMA Art+Film Gala» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου. Το κοντινό πλάνο έδειχνε το χέρι της Άιλις τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της Odessa, καθώς άγγιζαν τις γλώσσες τους και φαίνεται ότι αντάλλασσαν φιλιά. Μετά το gala, το οποίο παρουσιάστηκε από την Gucci, η ποπ σταρ διασκέδασε με την Odessa, την Πάρις Χίλτον, τη Σάλμα Χάγιεκ και άλλους στο ιστορικό Chateau Marmont.

Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι έλκεται από τις γυναίκες αλλά νιώθει «εκφοβισμένη» από αυτές σε συνέντευξή της στο Variety. Η τραγουδίστρια, η οποία χώρισε από τον Τζέσι Ράδερφορντ τον Μάιο, μίλησε για τη σεξουαλικότητά της, την εικόνα του σώματός της και γιατί «δεν ένιωσε ποτέ πραγματικά επιθυμητή», καθώς αναλογίστηκε την άνοδό της στο διεθνές στερέωμα.

Συγκεκριμένα, είπε,

«Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους». «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω νιώσει ποτέ γυναίκα. Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμητή. Ποτέ δεν ένιωσα θηλυκή». Ενώ, εξήγησε στη συνέχεια: «Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι, σαν, ένα όμορφο κορίτσι. Ταυτίζομαι ως αυτή/αυτός και τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά σαν κορίτσι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις