Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Τι λέει ο πρόεδρος για τον Τσάβι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Τι λέει ο πρόεδρος για τον Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος της ομάδας είναι περήφανος που τον έχουν

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνας Τσάβι Ερνάντεθ βρίσκεται ήδη στον πάγκο από το 2021. Πρόσφατα ο Ισπανός τεχνικός, μετά την ήττα από τη Σαχτάρ με 1-0 στους ομίλους του Champions League, με τους Καταλανούς εν συνεχεία να επιστρέφουν στις νίκες με ανατροπή κόντρα στην Αλαβές με 2-1 χάρη στον λυτρωτή Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που σκόραρε 2 τέρματα.

Ο Τσάβι υποστήριξε ότι οι παίκτες του, κάνουν λάθη από την άμυνα μέχρι την επίθεση, ενώ αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που έχει η αρνητική κριτική του Τύπου στους παίκτες του. Να σημειωθεί ότι, στο πρωτάθλημα La liga η ομάδα του Τσάβι βρίσκεται στην 3η θέση, αλλά και στο Champions League έχει την πρωτιά.

Η επίσκεψη του Τζουάν Λαπόρτα

Παρόλα αυτά, ο Τζουάν Λαπόρτα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Spotify Camp Nou, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του συλλόγου στον Τσάβι, που αν και υπήρξαν αρνητικά αποτελέσματα θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Ανέφερε ότι:

“Είμαστε καλά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε σε καλή θέση στο Champions League και στη La Liga. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές, όπως το έκαναν ο Ντέκο κι οι διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου μου: στεκόμαστε απόλυτα στο πλευρό του προπονητή μας και είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Τσάβι προπονητή τόσο για την επαγγελματική όσο και για την ανθρώπινη ποιότητα του. Εδώ είμαστε μια ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί. Τώρα είναι μία περίοδος με τραυματίες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις