Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπίκα αρπαγή: Κατηγορούμενη η 26χρονη, με άλλα τέσσερα άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπίκα αρπαγή: Κατηγορούμενη η 26χρονη, με άλλα τέσσερα άτομα

Μπίκα αρπαγή: Τη μήνυση υπέβαλε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι για το οποίο κατήγγειλε τον βιασμό της.

Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 – υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη -μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται ο τότε εργοδότης της- έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση. Η καταγγελλόμενη αρπαγή -σύμφωνα με τον μηνυτή- είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας, η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις