Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Τσιτσιπάς μικρός: Ξανά viral το βίντεο με τον τενίστα σε ηλικία 13 ετών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τσιτσιπάς μικρός: Ξανά viral το βίντεο με τον τενίστα σε ηλικία 13 ετών

Ο Τσιτσιπάς μικρός: Δεν ξέρω πώς θα είναι η καριέρα μου σε 10 χρόνια, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι στην κορυφή, είχε πει - Δείτε το κλιπ

Ένα σπάνιο βίντεο από τα πρώτα βήματα του Στέφανου Τσιτσιπά στο τένις, επανέφερε ένα από τα δημοφιλή προφίλ στο Instagram με ειδήσεις για το τένις παγκοσμίως. Πριν από μερικές ημέρες, το Functional Tennis, όπως είναι και το όνομα της σελίδας, ανάρτησε βίντεο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, από όταν ήταν ακόμη 13 ετών.

Με την εμφάνισή του να μη θυμίζει σε πολλά τον αθλητή σήμερα, ο 13χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς συστήνεται στο κοινό, μέσα από μία συνέντευξη για ένα ευρωπαϊκό τουρνουά τένις για παιδιά. «Είμαι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είμαι 13 ετών και είμαι από την Ελλάδα. Ξεκίνησα το τένις όταν ήμουν 3 ετών. Σκοπός μου για αυτό το τουρνουά, είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ» ακούγεται να λέει στο κλιπ.

Η ρεπόρτερ τον ρωτά «τι σκέφτεσαι για την καριέρα σου στο τένις σε 10 χρόνια;». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς της απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φτάσω στην κορυφή». Η δημοσίευση του προφίλ με τους περισσότερους από 700.000 ακολούθους, απέσπασε πολλές χιλιάδες likes.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις