Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάθιου Πέρι ναρκωτικά: Πρώην σύντροφός του υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός «ξανακύλησε» πριν τον θάνατό του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι ναρκωτικά: Πρώην σύντροφός του υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός «ξανακύλησε» πριν τον θάνατό του

Μάθιου Πέρι ναρκωτικά: Η Κέιτι Έντουαρντς υποστήριξε ότι ο ηθοποιός έδειχνε μια προτίμηση στο να βρίσκεται στο νερό όταν έπινε αλκοόλ ή έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η πρώην φίλη του Μάθιου Πέρι, Κέιτι Έντουαρντς, εικάζει ότι ο πρωταγωνιστής του «Friends» μπορεί να είχε υποτροπιάσει το διάστημα που προηγήθηκε του θανάτου του. «Ξέρω τον Μάθιου και ξέρω ότι δεν θα πνιγόταν έτσι απλά», δήλωσε η Έντουαρντς στη βρετανική Sun σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. «Νομίζω ότι μπορεί να είχε πάρει χάπια την εβδομάδα που προηγήθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι έβγαινε για λίγο με τον Πέρι το 2006, αφού τον γνώρισε σε μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Ισχυρίζεται ότι παρέμειναν κοντά και μετά το τέλος της σχέσης τους και ότι μάλιστα εργάστηκε ως βοηθός του το 2011.

Στις 28 Οκτωβρίου, ο Πέρι βρέθηκε νεκρός από προφανή πνιγμό σε τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές τοξικολογικές εκθέσεις βγήκαν αρνητικές για φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη, η Έντουαρντς είπε ότι «τα πράγματα δεν κολλάνε» όσον αφορά τις λεπτομέρειες του θανάτου του. «Είπαν ότι δεν υπήρχαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα στον τόπο του εγκλήματος, πράγμα που δεν με εκπλήσσει, επειδή δεν άφηνε φάρμακα να βρίσκονται τριγύρω», δήλωσε η Έντουαρντς. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά στους χώρους του σπιτιού του Πέρι στο Pacific Palisades, εκτός από μερικά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Τα έπαιρνε όλα, ώστε να μην υπάρχουν αποδείξεις, και μετά έβγαινε για περισσότερα όταν ήταν έτοιμος»

Η Έντουαρντς δήλωσε στη Sun ότι η τελευταία ανάρτηση του Πέρι στο Instagram είχε ενδείξεις που υποδηλώνουν πιθανή υποτροπή. Η τελευταία ανάρτηση του κωμικού στο Instagram, που έγινε πέντε ημέρες πριν από τον θάνατό του, ήταν ένα στιγμιότυπο του στο τζακούζι με τη λεζάντα: «Ω, έτσι ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου σε κάνει να αισθάνεσαι καλά; Είμαι ο Μάτμαν». Σύμφωνα με την Έντουαρντς, η χρήση της λέξης «Mattman» από τον Πέρι φέρεται να μαρτυρούσε ότι ο ίδιος έκανε ξανά χρήση παράνομων ναρκωτικών. «Αυτό το “Mattman” δεν ήταν κάτι που έκανε όταν ήταν νηφάλιος. Ο Mattman έβγαινε όταν δεν ήταν νηφάλιος και ένιωθε κάπως ανίκητος», υποστήριξε η Έντουαρντς.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν κοντά του όταν έκανε χρήση, αν και δεν μαστούρωνα μαζί του, και όταν του έλεγα ότι ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσει λίγο με τα ναρκωτικά, μου έλεγε: “Όχι, είμαι ο Mattman”». Η Έντουαρντς ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ο Πέρι είχε μια προτίμηση στο να βρίσκεται στο νερό όταν έπινε αλκοόλ ή έκανε χρήση ναρκωτικών, ισχυριζόμενη ότι ένας πρώην γείτονας τον βρήκε κάποτε «γυμνό και μαστουρωμένο στην πισίνα [του γείτονά του]». «Έπρεπε να πάω εκεί και να τον βγάλω από την πισίνα του γείτονά του. Είχε ένα θέμα με το νερό όταν έπαιρνε ναρκωτικά», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι ο Πέρι φέρεται να ήταν «πάντα μόνος» όταν έπαιρνε χρήση.

Η Έντουαρντς ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι οδηγούσε και πήγαινε και έπαιρνε τα ναρκωτικά για τον Πέρι στο αποκορύφωμα του εθισμού του το 2011, λέγοντας στη Sun σε συνέντευξή της το 2020 ότι παρέλαβε «κοκαΐνη, ηρωίνη και κρακ» για τον ηθοποιό ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις