Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βίντα ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο ως το 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βίντα ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο ως το 2025

Βίντα ΑΕΚ: Μετά τον Πέτρο Μάνταλο και ο Ντομαγκόι Βίντα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2025 με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο

Την αρχή των ανανεώσεων των συμβολαίων που έληγαν το ερχόμενο καλοκαίρι στην ΑΕΚ την έκανε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε ως το 2026 με την Ένωση. Ο επόμενος που πήρε σειρά και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο παραμένοντας στα κιτρινόμαυρα είναι ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ο έμπειρος Κροάτης στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, υπέγραψε ως το 2025, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα. “Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις