Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Προμετέι Nτνίπρο – Ολυμπιακός: Βόλεϊ ανδρών… Θέλουν το 2/2 οι Πειραιώτες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προμετέι Nτνίπρο – Ολυμπιακός: Βόλεϊ ανδρών… Θέλουν το 2/2 οι Πειραιώτες

Προμετέι Nτνίπρο - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θέλουν το διπλό

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (11/11, 21:00) η Προμετέι Nτνίπρο υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του 6ου Ομίλου στο Champions League. Σήμερα, ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει  το 2/2. Οι δύο ομάδες έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες.

Στον 6ο όμιλο, η βαθμολογία είναι ως εξής: Στη 1η θέση η Αρκάδα Γαλάτη με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη 2η θέση ισόβαθμός της με 3 βαθμούς, ενώ στη 3η θέση η Νεφτοχίμικο Μπουργκάς και στη 4η θέση η Προμετέι Nτνίπρο με 0 βαθμούς.

Τα στατιστικά των 2 ομάδων

Η Ντνίπρο, είναι η μόνη ομάδα με δύο τρίποντα σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα Ουκρανίας και βρίσκεται στην 1η θέση (το οποίο διεξάγεται μετά εμποδίων λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τη Ρωσία). Παρόλα αυτά είναι πραγματικός άθλος που σύλλογος καταφέρνει να λειτουργεί και να πρωταγωνιστεί. Η έδρα του είναι στο κέντρο της πόλης Ντίπρο και μάλιστα β’ προπονητής είναι ο Ιταλός άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι. Πρώτος προπονητής δηλώνεται ο Αντρέι Λεβτσένκο. Στη σύνθεση της ομάδας υπάρχουν δύο ξένοι. Ο Πολωνός κεντρικός Νταβίντ Ντρίγια και ο Σέρβος ακραίος Μιχάιλο Στάνκοβιτς. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Ουκρανική ομάδα έχει μια ήττα από την Αρκαδα Γαλάτη με 3-0 στο Champions League και μια νίκη από Ντιναμό Άπελντορν με σκορ 3-2 στο πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται σε φόρμα τόσο στο πρωτάθλημα Ελλάδος όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο πρωτάθλημα οι πειραιώτες βρίσκονται στην 1η θέση με 2/2. Τα δύο τελευταία παιχνίδια των κόκκινων ήταν νικηφόρα, με το χθεσινό 3-1 επί της Νεφτοχίμικο Μπουργκάς στο Champions League και 3-0 της Πολίχνης στο πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ την τελευταία του ήττα την είχε στις 22/4/2023 με τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2.

Οι άλλοι αποψινοί αγώνες

Γκουάγκουας – Τιρόλ Ίνσμπρουκ (18:00)

Νεφτοχίμικο Μπουργκάς – Αρκαδα Γαλάτη (18:00)

Budvanska Rivijera – Παρτιζάν (21:00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις