Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκρέμιο: Την έσωσε ο Luiz Suarez από μεγάλη ήττα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκρέμιο: Την έσωσε ο Luiz Suarez από μεγάλη ήττα

Γκρέμιο: Με χατ-τρικ του Suarez πήρε την νίκη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην μια μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η Μποταφόγκο υποδέχτηκε Γκρέμιο για την 33η αγωνιστική της Campeonato Brasileiro Série A της Βραζιλίας. Η ομάδα του Luis Suarez νίκησε με ανατροπή του σκορ από 3-1… 3-4.

Με την νίκη που έκανε η Γκρέμιο, η βαθμολογία είναι ως εξής: 1η παραμένει η Μποταφόγκο που έχει 4 σερί ήττες και ισοβάθμια στην 2η θέση η Γκρέμιο. Με αυτό το τρίποντο η Γκρέμιο έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Μποταφόγκο με 59 βαθμούς (με έναν αγώνα περισσότερο), όσους έχει και και η Παλμέιρας, ενώ ακολουθούν η Μπραγκαντίνο με 58 και η Φλαμένγκο με 56.

Η σπουδαία εμφάνιση του Luis Suarez και το χατ-τρικ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Γκρέμιο επικράτησε 3-4 της Μποταφόγκο και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου στη Βραζιλία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Συγκεκριμένα, το ματς εξελίχθηκε σε δράμα αφού από 3-1 το σκορ πήγε 3-4 και προσέφεραν στους φιλάθλους τους  Γκρέμιο τρομερή ανατροπή.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Εβερτόν απάντησε τρία λεπτά αργότερα για να κάνει το 1-1 στο 10ο λεπτό, όμως η Μποταφόγκο με γκολ του Σάντος στο 29ο λεπτό έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Μποταφόγκο ξανάνοιξε το σκορ πολύ νωρίς και με τον Μάρλον στο 46ο λεπτό έκανε το 3-1 ελπίζοντας πως έχει κλειδώσει το παιχνίδι. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Luis Suarez ο οποίος με τρία γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά (50, 53, 69) γύρισε το ματς τούμπα με την Γκρέμιο να παίρνει την νίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις