Γκρέμιο: Την έσωσε ο Luiz Suarez από μεγάλη ήττα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκρέμιο: Την έσωσε ο Luiz Suarez από μεγάλη ήττα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Γκρέμιο: Με χατ-τρικ του Suarez πήρε την νίκη

10.11.2023 | 17:26
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην μια μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η Μποταφόγκο υποδέχτηκε Γκρέμιο για την 33η αγωνιστική της Campeonato Brasileiro Série A της Βραζιλίας. Η ομάδα του Luis Suarez νίκησε με ανατροπή του σκορ από 3-1… 3-4.

Με την νίκη που έκανε η Γκρέμιο, η βαθμολογία είναι ως εξής: 1η παραμένει η Μποταφόγκο που έχει 4 σερί ήττες και ισοβάθμια στην 2η θέση η Γκρέμιο. Με αυτό το τρίποντο η Γκρέμιο έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Μποταφόγκο με 59 βαθμούς (με έναν αγώνα περισσότερο), όσους έχει και και η Παλμέιρας, ενώ ακολουθούν η Μπραγκαντίνο με 58 και η Φλαμένγκο με 56.

Η σπουδαία εμφάνιση του Luis Suarez και το χατ-τρικ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Γκρέμιο επικράτησε 3-4 της Μποταφόγκο και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου στη Βραζιλία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Συγκεκριμένα, το ματς εξελίχθηκε σε δράμα αφού από 3-1 το σκορ πήγε 3-4 και προσέφεραν στους φιλάθλους τους  Γκρέμιο τρομερή ανατροπή.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Εβερτόν απάντησε τρία λεπτά αργότερα για να κάνει το 1-1 στο 10ο λεπτό, όμως η Μποταφόγκο με γκολ του Σάντος στο 29ο λεπτό έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Μποταφόγκο ξανάνοιξε το σκορ πολύ νωρίς και με τον Μάρλον στο 46ο λεπτό έκανε το 3-1 ελπίζοντας πως έχει κλειδώσει το παιχνίδι. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Luis Suarez ο οποίος με τρία γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά (50, 53, 69) γύρισε το ματς τούμπα με την Γκρέμιο να παίρνει την νίκη.

Exit mobile version