Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Προσγείωση Κανάρια Νησιά: Αεροσκάφος αναπηδά ανεξέλεγκτα στον διάδρομο
ΚΟΣΜΟΣ

Προσγείωση Κανάρια Νησιά: Αεροσκάφος αναπηδά ανεξέλεγκτα στον διάδρομο

Προσγείωση Κανάρια Νησιά: Τα κύματα της θάλασσας διακρίνονται στο βάθος καθώς το αεροσκάφος επιχειρεί την πρώτη προσγείωση

Κάμερα στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου στη Λανθαρότε των Κανάριων Νήσων κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ένα ισπανικό επιβατικό αεροσκάφος αναπηδά ανεξέλεγκτα στη διάρκεια της προσγείωσης. Στο βίντεο που έχει γίνει viral διακρίνεται το αεροσκάφος της Canaryfly, που μετέφερε επιβάτες από τη Γκραν Κανάρια να πλησιάζει τον διάδρομο προσγείωσης του παραθαλάσσιου αεροδρομίου.

Τα κύματα της θάλασσας διακρίνονται στο βάθος καθώς το αεροσκάφος επιχειρεί την πρώτη προσγείωση κι αρχίζει να αναπηδά ανεξέλεγκτα με το ρύγχος του να γέρνει μπροστά, να αναπηδά και πάλι και το ρύγχος να γέρνει ακόμη περισσότερο προς τα εμπρός.

Με την τρίτη αναπήδηση ο κυβερνήτης αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο σηκώνει το αεροσκάφος, που παίρνει κλίση, στρίβει και επιχειρεί νέα προσγείωση αλλά αναπηδά και πάλι στον διάδρομο και ο κυβερνήτης αποφασίζει να ματαιώσει την προσγείωση και να σηκώσει το αεροπλάνο ξανά στον ουρανό πάνω από το αεροδρόμιο κάνοντας κύκλους. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο πιλότος κατάφερε τελικά να προσγειώσει το αεροσκάφος.

Έρχεται Φθινόπωρο από σήμερα – Για πτώση της θερμοκρασίας προειδοποιεί το meteo
Άφησαν επιβάτη εκτός πτήσης επειδή το αναπηρικό του αμαξίδιο ήταν πολύ μεγάλο
Απίθανος Έλληνας πιλότος: «Aυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια, ρεκόρ»
Η πιο όμορφη παρέα ταξιδεύει στους ουρανούς
Ο πιλότος που ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο με 83 επιβαίνοντες είχε πάρει μαγικά μανιτάρια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις